Sudėtis:
4 bulvės
Sviestas
Grietinė
4 kiaušiniai
Pusė brokolio
Didelis svogūnas
2 skiltelės česnako
100 g Feta sūrio
3 valg. šaukštai natūralaus jogurto be priedų
100 g tarkuoto kietojo sūrio
Krapai
Druska, pipirai
Paruošimas:
Bulves išvirti ir iš jų su sviestu ir grietine pagaminti bulvių košę. [Galite naudoti ir nuo pietų ar vakarienės likusią bulvių košę] Į atvėsusią bulvių masę įmušti 2 kiaušinius, įberti druskos, pipirų, šiek tiek tarkuoto sūrio. Viską išmaišyti. Brokolį šiek tiek apvirti. Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyti ir šiek tiek apkepinti keptuvėje. Į dubenį sudėti smulkintą apvirtą brokolį, apkeptą svogūną ir česnaką. Įberti druskos, pipirų, įdėti jogurto, įmušti 1 kiaušinį, suberti tarkuotą kietąjį sūrį ir mažais kubeliais supjaustytą Fetos sūrį. Viską išmaišyti. Į kepimo indą įpilti šiek tiek aliejaus ar patepti sviestu. Tada dėti bulvių masę ir išlyginti ją, kad susidarytų lygus pirmas sluoksnis. Ant jo dėti brokolių masę, išlyginti ir dėti į įkaitintą iki 180-200 laipsnių orkaitę. Kepti apie pusvalandį arba kol gražiai pagels. Valgyti su sviesto-grietinės padažu arba trintais pomidorais, pagardintais svogūnu ir česnaku. Skanaus!