Burnoje tirpstantis prancūziškas varškės pyragas

Šiuo pyragu galite pasilepinti bet kuriuo metų laiku!

Tešlai:

200 g sviesto;

0,3 stikinės cukraus;

vanilinio cukraus;

2 stiklinių miltų.


Įdarui:

0,5 kg varškės;

3-4 kiaušiniai;

0,4 stiklinės cukraus;

patikslinimas - naudoju 236 ml tūrio stiklinę.


Sviestą sutarkuojame, sumaišome su cukrumi ir miltais. Susiformuoja biri masė. Įdarui sumaišome varškę, cukrų ir kiaušinius.


Kepimo indą patepame sviestu, suberiame pusę miltų-sviesto-cukraus mišinio, išlyginame, ant jo užpilame varškę, o ant viršaus vėl miltų-sviesto-cukraus mišinį.


Kepti įkaitintoje 190 laipsnių orkaitėje apie valandą.


Asmeninis albumas


Skanaus!


Šaltinis: http://jelena-rimaviciene.blogspot.com/

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis