5 daugiausiai dėmesio sausio mėnesį sulaukę interjerai

Metų pradžia buvo kupina įdomių interjero sprendimų. Siūlome susipažinti su sausio mėnesio TOP5.

1. PRIEŠ ir PO: 50 kv.m butas – iš bjauriojo ančiuko į gulbę

Jauna pora įsigijo labai apleistą butą, senos statybos name, kurio bendras plotas sudaro 50 m². Turėdami savo viziją, užsakovai tikėjo, kad ją galima įgyvendinti ir nuosekliai papasakojo, kaip įsivaizduoja savo namus: jie turi būti šiuolaikinio stiliaus, neperkrauti (dėl to gali atsisakyti kai kurių daiktų), užsiminė, jog nori juodai balto interjero.

Kaip buvo įgyvendinti jų norai, skaitykite ČIA

2. Tėčio dovana šeimai: jaukus hobito namas už 5 tūkst. eurų

Statant namą galvojame apie tai, kas yra praktiškiausia ir iš anksto modeliuojame ateitį. Tačiau ši šeima gyvena dabartimi ir nusprendė pastatyti tokį namą, kuriame vaikai galėtų dūkti, keldami pavydą visiems bendaamžiams.

Vida Press nuotr.

Kaip atrodo toks namas, žiūrėkite ČIA

3. Japonės kurta sodyba lietuviams – stilistiniai netikėtumai jaukiai atstatytame būste

Nors daugeliui kaimo sodyba siejasi su vasara, šiluma ir atostogomis, tačiau vis dažniau didžiąsias metų šventes norime sutikti jaukioje troboje gražiame užmiesčio kampelyje... Ta proga kalėdiniame numeryje pristatome architektės Akiko Tutlys suprojektuotą įdomią ir stilingą, pagal tradicinės lietuvių architektūros ypatumus atstatytą, tačiau netikėtai šiuolaikišką kaimo sodybą – jos interjere harmoningai suderinti ne tik lietuvių, bet šiaurės šalių ir net japonų tradicinės kultūros fragmentai.

L. Taukačikienės nuotr.

Visą sodybą galite apžiūrėti ČIA

4. Įžymybės namai: kaip gyvena visų mėgstama atlikėja Adele

Kaip rašo britų spauda, dainininkė Adele turėtų įsikurti naujuose namuose Malibu. Ją sudomino gan kuklus 350 kv.m. namas, kuris yra įkainotas 6,9 mln. eurų. Šioje viloje sutelpa 4 miegamieji, 4 vonios kambariai, pro kuriuos atsiveria neeilinė panorama. Ir, žinoma, kaip be spa, vyno rūsio ir didžiulio baseino?

Vida Press nuotr.

Interjerą įvertinti galite ČIA

5. Dviejų dizainerių sprendimai 83 kv.m. kotedže Vilniuje

Sesių dizainerių duetui – Ingridai Leišytei-Naujalienei ir Editai Leišytei-Zdanavičienei iš „MONO studijos“ kuriant 3 kambarių kotedžo Vilniuje dizainą reikėjo priimti originalius sprendimus. Tačiau joms pavyko įgyvendinti išsikeltą užduotį – interjerui parinktos funkcionalios detalės tapo pagrindiniais šių namų akcentais.

A. Lauciaus nuotr.

Kaip pavyko susidoroti su šia užduotimi, apžiūrėkite ČIA

Ar jau turite ManoNamai.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir pirmieji skaitykite portalo naujienas: „iOS“ versija; „Android“ versija Be to, galite sekti visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis