PRIEŠ ir PO: net patiems sunku patikėti, kad ryžomės įsigyti tokį 62 kv.m. butą

Praeitais metais stebėjome dizainerės Linos Ruokienės buto remontą. Pagaliau galime įvertinti profesionalias nuotraukas ir jau įgyvendintus visus interjero sprendimus.

Ar jau turite ManoNamai.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir pirmieji skaitykite portalo naujienas: „iOS“ versija; „Android“ versija Be to, galite sekti visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

Pagrindinėje erdvėje sutilpo 4 funkcinės zonos: svetainė, valgomasis, miegamasis bei darbo erdvė. Kiek sumažinus vaikų kambarį, įrengta atskira drabužinė ir taip išvengta spintų didžiajame kambaryje.

Vaikų kambaryje dominuoja gamtos motyvai, tačiau koloritas išlaikytas neutralus, detalės gali būti lengvai atnaujinamos, keičiantis poreikiams.

Butas neturi atskiro koridoriaus, bet tik įėjus pasitinka specialiai suprojektuota kabykla su sėdėjimo vieta, visiškai patenkinanti kasdienius poreikius.

Nedidelėje pailgoje virtuvėje pasiteisina spintelės iki lubų, šios zonos akcentu tapo raudonas retro šaldytuvas, šalia kurio nestandartinio dydžio spintelėje slepiasi ir šildymo katilas.

Mažam vonios kambariui parinktas baltas koloritas ir įvesti keli ryškesni akcentai, 4 kv.m. erdvėje sutilpo visos reikalingiausios funkcijos.

Nuotraukų autorė: Elena Koltunova.

Jeigu ir Jūs neseniai persikelėte į naujus namus ar vykdėte Prieš ir Po projektą laukiame Jūsų laiškų: manonamai@delfi.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis