Ruošiamės Kalėdoms: „Raffaello“ skonio sausainiai

Prieššventinis laikotarpis – idealus metas eksperimentams virtuvėje. Šįkart –burnoje tirpstančių sausainių receptas!

Reikės: 250 ml sutirštinto pieno, 200 g sviesto, 200 g cukraus, 400 g sausų pieno miltelių, 200 g kokosų drožlių, 200 g vaflių, šaukštelio migdolų esencijos, 100 g skrudintų migdolų. Papuošimui – 100 g kokosų drožlių.

Į dubenį supilkite kondensuotą pieną, sudėkite supjaustyto sviesto gabalėlius ir suberkite cukrų, pieno miltelius. Viską išmaišykite. Susmulkinkite vaflius ir suberkite jų trupinius kartu su kokosų drožlėmis, migdolų ekstraktu į prieš tai gautą masę. Viską išmaišykite. Iš paruoštos tešlos suformuokite rutuliukus. Į kiekvieno vidų įspauskite po riešutą. Papuošimui kiekvieną rutuliuką apvoliokite kokosų drožlėse.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis