Naujas vandens nuleidimo mygtukas su apsauga nuo vagystės

Ar šiandieniniam pasaulyje aktualu saugoti turtą, esantį viešosiose patalpose? Tarkim, kad ir prietaisus WC kambariuose. Sunku įsivaizduoti, kad kažkam kils noras išsilupti vandens maišytuvą ar unitazą. Tačiau poreikis apsaugoti nuo vagysčių mažesnes detales visgi yra. 

Vokiečių santechnikos įrangos gamintoja, kompanija TECE sukūrė ir neseniai rinkai pasiūlė itin tvirtus vandens nuleidimo mygtukus, kurie yra apsaugoti nuo vagysčių – pakabinamiems unitazams ir pisuarams skirtus TECEsolid ir tik pisuarams – elektroninius TECEfilo-Solid.

 

Gamintojo archyvas


Kelių sluoksnių mygtukų konstrukcija užtikrina išskirtinį patvarumą. Atraminę dalį iš plastiko dengia net 2 mm storio metalinė nerūdijančio plieno plokštelė, pritvirtinama paslėptais varžtais, todėl jos nuimti neįmanoma. Tai fiziškai tvirčiausi mygtukai iš viso didžiulio TECE mygtukų asortimento. Skydelio storis siekia vos 6 milimetrus, tiek jis ir yra iškilęs nuo sienos paviršiaus. Mygtukai gali būti kelių spalvų – balti matiniai arba blizgūs, matiniai ir blizgūs chromo bei padengti specialia danga, ant kurios nelieka pirštų atspaudų.  


Pirmieji mygtukai atkeliavo ir į Lietuvą ir neliko nepastebėti interjero dizainerių. Pasak kompanijos atstovų, jie turės paklausą įrengiant ne tik viešąsias erdves, bet ir privačius interjerus, nes yra iš tiesų dailūs, elegantiško dizaino.


Montuojant privačiuose interjeruose apsaugos nuo vagystės galima nenaudoti. Ji tokia tvirta, kad mygtuką nuo sienos nuimti paprastam santechnikui nepavyks, tai gali padaryti tik specialistas, tas, kas sumontavo. Nuimti mygtuką kartais tenka, nes pro jį yra pasiekiamas vandens bakelis ir kita įranga.


Gamintojo archyvas


TECEsolid serijos mygtukai, kaip ir kitos šio gamintojo vandens nuleidimo plokštelės, po paspaudžiamais klavišais turi tarpines, kurios užtikrina lengvą, malonų paspaudimą ir padeda išvengti bet kokio barškėjimo.


Vieno klavišo pisuaro mygtukas spalvine gama ir dizainu yra priderintas prie unitazo mygtuko. TECEfilo-Solid elektroninis pisuaro mygtukas su infra raudonųjų spindulių jutikliu yra toks pat tvirtas. Vandens nuleidimas įsijungia automatiškai. Jutiklis fiksuoja priešais esantį objektą ir paleidžia veikimą tuomet, kai jis pasišalina.


Naujieji tvirti, giminingo dizaino unitazo ir pisuaro vandens nuleido mygtukai leidžia kurti išbaigtą, vieningą viešųjų WC kambarių interjerą ir tuo pačiu apsaugoti juos nuo vagysčių.


Daugiau informacijos: https://www.tece.com/lt/wc-vandens-nuleidimo-ploksteles/tecesolid

Užsakymo nr.: PT_57950

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis