Eksperto nuomonė, kada šiltinti savo būstą

Kiek mokėjote už savo būsto šildymą praėjusią žiemą? Ar Jūs tuo patenkinti?

Jei šildymo išlaidos per didelės

Jei namo šildymo išlaidos per mėnesį vis didėja, verta išanalizuoti šilumos praradimo priežastis ir jų panaikinimo galimybes bei pradėti ieškoti optimaliausių problemos sprendimo būdų.

Praktiniai pavyzdžiai rodo, kad III-iosios kartos sandaraus šiltinimo technologijos panaudojimas vien viršutinių namo atitvarų apšiltinimui leidžia ženkliai sumažinti mėnesines šildymo išlaidas.

Šildymo sezonui ruoškitės vasarą

Žiema baigiasi ir skausmingas šildymo išlaidų dydis tampa mažiau aktualus.

Vis tik Jūsų namas dėl to netampa ekonomiškesnis, todėl neverta atidėti šios problemos sprendimo. Kitas šildymo sezonas tarp vasaros rūpesčių ir pramogų ateis greitai ir nepastebimai, ir maža vilties, kad pirmoji jo sąskaita už nesandaraus namo šildymą leis Jums išlikti ramiems.

Be to, vasarą nešiltintos ir nesandarios patalpos greitai įkaista. Tai sukelia diskomfortą. Patalpas reikia vėsinti, todėl taip pat susidaro nemažos energijos sąnaudos.

Taigi, kuo greičiau pradėsime sandariai šiltinti savo namą, tuo greičiau pradėsime taupyti, sumažinę šildymo ir vėsinimo išlaidas. Tai leis lengviau įveikti šios ekonominės situacijos sunkumus.

Ką daryti, jei trūksta lėšų šiltinimui?

III-iosios kartos sandaraus šiltinimo technologija pripažinta pačia pigiausia Europoje, įvertinus šiltinimo išlaidas ir gautą šilumos sutaupymo efektą.

Pasinaudoti šios technologijos pranašumais dabar galima net neturint pakankamos pinigų sumos visam objekto šiltinimui.

Dabar jau galima apsišiltinti namą išsimokėtinai, naudojantis paprasta ir nebrangia lizingo paslauga. Visus reikiamus dokumentus sutvarko šiltinimą atliekantis rangovas.

Mano patarimas: „roges ruošk vasarą“. Tai leis Jums ateinantį šildymo sezoną gyventi taupiai ir šiltai.

Šaltinis: www.sandarusnamas.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis