TOP 6 atspalviai baldų fasadams 2024 metais, pagal pirmaujančius paviršių gamintojus

Svarstote, kokius fasadus pasirinkti savo virtuvei? O gal svajojate apie individualiai pritaikytus baldus vonios kambariui, svetainei, miegamajam ar prieškambariui? Daugiau nei 70 metų patirtį interjero srityje turinti, inovatyvi, itin aukštos kokybės baldų plokščių įmonė „Rehau“ atrinko keletą spalvinių įkvėpimų, susijusių su naujausiomis interjero tendencijomis, kurių pagrindą sudaro natūralios, šiltos spalvos ant matinių akrilinių paviršių.

Matiniai akrilo baldų fasadai – be jokių įbrėžimų ir pirštų atspaudų


Matiniai baldai nepraranda savo populiarumo: matinės virtuvės, įmontuojami baldai, spintos ir komodos karaliauja namų interjeruose, suteikdami jiems natūralaus minkštumo ir jaukumo. Tačiau matinė apdaila gali kelti problemų, ypač kai reikia palaikyti nepriekaištingą švarą, nes ant tokių paviršių dažnai lieka pirštų atspaudų. Sprendimas, kuris sujungia matinę estetiką ir kasdienį praktiškumą, yra „Rehau“ akriliniai paviršiai.


Pasirinkę akrilo plokštes iš "RAUVISIO brilliant noble" matinės kolekcijos arba "RAUVISIO noir" HPL plokščių, galite pamiršti apie negražius pirštų antspaudus, įbrėžimus ar spalvos pokyčius dėl UV spinduliuotės. Iš šių medžiagų pagaminti matiniai akrilo fasadai yra malonūs liesti ir giliai matiniai, net ir esant silpnam apšvietimui.


Svarbu ir tai, kad juos gali apdirbti bet kuris stalius, naudodamas standartinius įrankius. Dėl viso to, baldai tampa ne tik gražūs, bet ir visiškai personalizuoti bei atsparūs kasdieniams iššūkiams.


Kaip išsirinkti tobulai derančią baldo fasado spalvą savo interjerui?


Dizaino ekspertai pateikia TOP 6 subtilius, šiltus atspalvius, kurie šiuolaikinį interjerą nuostabiai papildys naujausiomis tendencijomis.


1. Ciberžolės atspalviai


Šiltas ir žemiškas, tačiau neįtikėtinai švelnus ir aksominis geltonas atspalvis iš kolekcijos PASSION FOR COLOR sensacingai pagyvins bet kokį interjerą, įnešdamas į vidų reikiamą harmonijos ir pusiausvyros atmosferą. Tai idealus pasirinkimas tiems, kurie nori užpildyti savo erdvę įspūdį darančia spalva, neužgožiančia visos erdvės - nepriklausomai nuo patalpos dydžio.


Matinio akrilo „Curcuma Gold“ spalvos paviršiai, ypač derinami su medžiu, puikiai papildys 2024 m. tendencijose dominuojančias natūralias erdves. Derinami su tamsiai pilkais arba žemės ir smėlio atspalviais, jie nuostabiai pabrėš šiuolaikinių, retro stiliaus įkvėptų aranžuočių žavesį.


Ciberžolės atspalvis
Ciberžolės atspalvis
Rehau nuotr.


Ciberžolės atspalvis vonioje
Ciberžolės atspalvis vonioje
Rehau nuotr.


Ciberžolės atspalvis vonioje lyg dykumoje
Ciberžolės atspalvis vonioje lyg dykumoje
Rehau nuotr.


2. Šilta pilka


Šalta, skandinaviška pilka spalva pamažu palieka mūsų interjerus – šiandien renkamės atspalvius, kurie namų erdvėms suteikia jaukumo, o ne vizualiai jas atvėsina. Jei mėgstate neutralią pilką spalvą, bet ieškote varianto, kuris apgaubtų kambarį ramybės aura, rinkitės akrilo fasadus „Pepper Grey“ spalva.


Klasikinis, elegantiškas ir kartu universalus, jis suteiks reikiamos harmonijos jūsų virtuvei, svetainei ar vonios kambariui, nes puikiai dera su dauguma atspalvių: sušvelnina ryškius ir suteikia išraiškingumo subtiliems. Jei norite sukurti natūralų, žemės įkvėptą vaizdą, derinkite „Pepper Grey“ su šviesia mediena, kad išryškintumėte šiltus pilkus tonus ir subtiliai pašviesintumėte patalpą.


Šilto pilkos atspalvio virtuvė
Šilto pilkos atspalvio virtuvė
Rehau nuotr.


Pipirų pilkumo virtuvė
Pipirų pilkumo virtuvė
Rehau nuotr.


3. Kašmyro arba riešutų rudos atspalvis


Ieškote tobulo pastaraisiais sezonais itin pamėgto japoniško stiliaus atspalvio įmontuojamos virtuvės spalvos? Rinkitės matinio akrilo riešutų rudos spalvos baldinius fasadus. Šis švelnus, balintas rudas atspalvis puikiai tinka erdvėms, kuriose japoniškas minimalizmas dera su skandinavišku jaukumu.


Ši spalva yra universali ir spinduliuoja šilumą, todėl puikiai dera su daugeliu interjerų, įskaitant ir tuos, kuriuose vyrauja madingiausios žemės spalvos. Su kuo ją derinti? Ji sudaro puikų duetą su beveik bet kuria kita spalva. Tačiau jei norite išlaikyti neutralų efektą, rinkitės juodą, grynai baltą arba šviesią smėlio spalvą. Tinka ir pilki atspalviai. Ji taip pat puikiai dera su tamsesne mediena, turinčia gilių riešutų atspalvių.


Kašmyro atspalvio virtuvė
Kašmyro atspalvio virtuvė
Rehau nuotr.


Riešutų rudos ir kašmyro atspalvio virtuvė
Riešutų rudos ir kašmyro atspalvio virtuvė
Rehau nuotr.


4. Vanilinis kremas


Baltos spalvos virtuvės jau yra klasika, bet jei norite savo erdvę dar labiau sudominti ir išskirti iš kitų, rinkitės vanilinės kreminės spalvos akrilo fasadus – puikią šaltos baltos spalvos alternatyvą! Šis lengvas, švelnus ir saulėtas atspalvis fantastiškai pagyvins erdvę, kartu pripildydamas ją jaukios energijos aura.


Jis puikiai tinka virtuvei, nedideliam vonios kambariui ar svetainei, kurioje vyrauja gamtos įkvėpimas: šviesios, neutralios spalvos, apvalios formos ir tokios medžiagos kaip medis ir akmuo, su kuriomis sukuria malonų kontrastą. Vanilinis kremas taip pat idealiai tinka bendram įvaizdžiui, pagrįstam švelniais, kreminiais atspalviais. Kita vertus, vaikų kambaryje ją galima derinti su kitomis pastelinėmis spalvomis, pavyzdžiui, mėtų, rožine ar mėlyna.


Vanilės kremo baldai darbo zonoje
Vanilės kremo baldai darbo zonoje
Rehau nuotr.


Vanilės kremo derinys interjere
Vanilės kremo derinys interjere
Rehau nuotr.


5. Žemiška bordinė


Grįžtantis retro dizainas, žinoma, atnaujintas ir šiuolaikiškas, yra puiki dingstis į namus perkelti 7-ojo dešimtmečio spalvas. Šiltų ir sodrių spalvų paletė, įskaitant prislopintą ir žemišką raudoną. Tai atspalvis, kuris yra ir intensyvus, ir subtilus, modernus, bet nesenstantis.


REHAU PASSION FOR COLOR mados paletėje ją rasite pavadinimu Ground Chili - naudokite šį dekorą akrilo fasadams, kurie suteiks jūsų erdvei visiškai unikalų charakterį. Su kuo derinti žemę siekiančią bordo spalvą? Retro versijoje derinkite ją su tamsiu medžiu, alyvuogių, tamsiai mėlyna arba šviesiai rožine spalva. Modernioje versijoje derinkite ją su matine juoda ir pilka spalva.


Žemiškos bordinės atspalvio virtuvė su svetaine
Žemiškos bordinės atspalvio virtuvė su svetaine
Rehau nuotr.


Žemiškos čili atspalvio gyvenamosios patalpos
Žemiškos čili atspalvio gyvenamosios patalpos
Rehau nuotr.


6. Subtili rožinė


„Pantone“ instituto duomenimis, 2024 metų spalva yra „Peach Fuzz“, švelni persikinė rožinė spalva. Jei dekoruodami savo erdvę, renkatės panašius tonus, atkreipkite dėmesį į „Rehau“ lengvą, pudrinę ir gaivinančią rožinę spalvą. „Pink Salt“ yra neįtikėtinai subtili, traukianti akį ir kartu džiuginanti savo subtilumu. Dėl savo universalumo ji tiks daugeliui interjerų, puikiai tiks ir šeimos virtuvėje, ir moters miegamajame.


Jį taip pat galite lengvai priderinti prie mėgstamo interjero stiliaus. Matiniai akrilo fasadai puikiai derės prie madingų natūralių aranžuočių, populiariosios boho ar šiuolaikinės modernios klasikos. Jį verta derinti su kitais PASSION FOR COLOR paletės atspalviais, pavyzdžiui, žemės čili raudona arba muskato riešuto ruda. Ji taip pat puikiai derės su juoda ir alyvuogių spalva.


Švelniai rožinės atspalvis virtuvės baldams
Švelniai rožinės atspalvis virtuvės baldams
Rehau nuotr.


Rožinis druskos atspalvis virtuvėje
Rožinis druskos atspalvis virtuvėje
Rehau nuotr.


REHAU akriliniai matiniai paviršiai – puikus sprendimas visiems, ieškantiems gražių ir kartu praktiškų sprendimų savo namams. Patvarūs, estetiški ir lengvai prižiūrimi, įvairių atspalvių, jie leidžia susikurti savo svajonių baldus, puikiai atitinkančius individualius poreikius.

Užsakymo nr.: PT_86525

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis