Ingredientai:
Konservuoti burokėliai (3 šaukštai); agurkai (2 vnt.); kiaušiniai (2 vnt.); ridikėliai (6 vnt.); svogūnų laiškai (1 sauja); krapai (1 šaukštas); druska (pagal skonį); juodieji malti pipirai (pagal skonį); pasukos (liesos, 600 ml).
Gaminimas:
Ridikėlius, agurkus ir svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite. Krapus susmulkinkite. Kiaušinius išvirkite kietai, atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Pjaustytas daržoves, kiaušinius, krapus, marinuotus burokėlius sudėkite į puodą, pagardinkite druska, pipirais ir užpilkite liesomis raugintomis pasukomis. Išmaišykite. Valgykite be bulvių.
Skanaus!
Daugiau receptų: www.1000receptu.lt