Pavyks kiekvienam: varškės pyragas

 (16)
Siūlome pyrago receptą, kurio gamybai nereikia įdėti daug pastangų, tačiau rezultatu nusivilti neturėtumėte.
© Asmeninio albumo nuotr.

Atsisiųskite mobiliąją programėlę

Sudėtis:
Tešlai:
160 g miltų;
100 g margarino;
100 g cukraus;
5 g kepimo miltelių;
6 g kakavos;

Varškės masei:
460 g 9% riebumo varškės;
100 g margarino;
3 kiaušiniai;
100 g cukraus;
13 g krakmolo.

Paruošimas:
Sumaišyti miltus, margariną, cukrų, kepimo miltelius. Tešlą padalinti į dvi dalis. Į vieną tešlos dalį įdėti kakavos ir gerai išminkyti. Tešlą apie valandą palaikyti šaldytuve. Į kepimo formą išteptą riebalais sutarkuoti tešlą su kakava.

Varškę sumaišyti su margarinu, įmušti kiaušinius, įberti cukrų ir krakmolą. Viską gerai išmaišyti. Varškės masę supilti ant kakavinės tešlos. Ant viršaus užtarkuoti likusią tešlą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 45-60 min.

Skanaus!

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Maistas

Patiks ne tik vaikams: pats paprasčiausias guminukų receptas

Vaišėms galime pagaminti daug įmantriausių skanumynų, bet vaikai (ir ne tik jie...) pirmiausia sunaikina guminukus. Tad kodėl nesuteikus jiems šio malonumo?!

10 idealios uogienės paslapčių (4)

Jei norite, kad uogienė būtų skani, reikia žinoti kelias jos virimo paslaptis.

Lauko virtuvė: 7 receptai, kuriuos būtina išbandyti

Originalūs ir nesudėtingi receptai sukurti tam, kad galėtume tobulai suderinti du malonumus – džiaugsmo teikiančio maisto gaminimą ir taip išsiilgtą pasibuvimą lauke.

5 idealių pusryčių receptai norintiems sulieknėti (1)

Jei norite išsaugoti puikią figūrą, jokiais būdais nevenkite pusryčių ir itin atidžiai rinkitės produktus, kuriuos vartosite ryte. Šiame tekste pateikiami keli itin naudingi patarimai, padėsiantys jūsų pusryčius paversti idealiais.

10 tobulų varškėčių paslapčių (23)

Kokie turi būti idealūs pusryčiai? Savaime suprantama, tai turi būti apskrudę ir apetitą keliantys varškėčiai su grietine arba uogų padažu. Tokie pusryčiai nepalieka jokių šansų kitiems patiekalams ir akimirksniu visus namiškius suburia prie pietų stalo.

Mango ir šalavijų sėklų (chia) pudingas

Receptas, kuris padės žvaliai pasitikti naują savaitę!

Pirštukus apsilaižysite: cukinijų ir vištienos apkepėlė (5)

Tokiu oru - tik naujus receptus išbandyti.

Ir sveika, ir skanu: salotos su keptu sūriu (3)

Jei atsibodo įprastinės salotos, pats metas išbandyti šį receptą.

Ryžių pomidorinė sriuba

Paprasta ir skanu - idealus savaitgalio derinys.

Tobulas receptas: keptas varškės sūris (2)

Toks keptas sūris skaniausias dar šiltas!

Šaltibarščiai, kurių norėsis dar ir dar (43)

Jei negalite gyventi be šaltibarščių, bet norisi sulieknėti, išmėginkite dietinį jų receptą.

Idėjos, ką kepti ant grotelių (1)

Maisto kepimas ant grotelių turi daug privalumų – visų pirma, taip keptas maistas išsaugo naudingas ypatybes, antra, nereikės prieskonių, riebalų – visi produktai iškepa patys, nepraranda savo skonio ir aromato.

Kodėl gi ne: saldūs šaltibarščiai (6)

Niekuomet nereikia nustoti eksperimentuoti! Šis receptas greitai paruošiamas ir ypatingai tiks tokią karštą dieną, kaip ši. Juk šaltibarščiai neatsiejama šio sezono dalis.

Greitoji pagalba: kaip išgelbėti patiekalą, jeigu jūs jį atsitiktinai sugadinote (1)

Virtuvėje nutinka visko. Įsivaizduokite, kad jūs persūdėte ilgai lauktą vakarienę ir nežinote, ką daryti. Jokiu būdu nemėginkite jos išmesti. Šįkart patariame, kaip išgelbėti sugadintus patiekalus.