370 kv.m namo projektas „Medžioklės vila“ Vilniaus priemiestyje

Vilniaus priemiestyje brandaus miško apsuptyje statoma 370 kv.m. ploto Medžioklės vila. Tarp daugybės šiuo metu statomų gyvenamųjų namų, šis vienbutis išsiskiria savo monumentaliais tūriniais sprendiniais ir prabangiu klasikiniu interjeru.

Gethouse.lt nuotr.

Namas yra statomas miške, trisdešimties arų sklype, kurio kaimynystėje – tik gamta. Būstas pastatytas taip, kad būtų išnaudota esama miško aikštelės konfigūracija ir, kad visi pagrindiniai kambariai gautų pietų ar pietvakarių saulės spindulius. 

Gethouse.lt nuotr.

Namas yra dviejų aukštų. Pirmame aukšte yra didelė virtuvė su slankiojančiomis durimis į valgomąjį. Šalia valgomojo yra jauki poilsio zona, už kurios yra prabangi pusantro aukšto aukščio svetainė. Už svetainės įrengiama nedidelė kino salė. Pirmame aukšte, visiškai šalia miško esančioje pastato dalyje, yra svečių apartamentai ir darbo kambarys. Šiaurinėje namo pusėje yra du garažai, kuriuose galima pastatyti tris automobilius. Pirmame aukšte taip pat yra patogios pagalbinės patalpos, skirtos namų ūkio darbams atlikti.
Gethouse.lt nuotr.

Gethouse.lt nuotr.
Gethouse.lt nuotr.

Antras aukštas skirtas namo šeimininkams ir jų vaikams. Čia suprojektuotas erdvus šeimininkų miegamasis su atskira drabužine ir vonios kambariu bei privačia terasa pietų pusėje. Šalia tėvų miegamojo yra vaikų kambariai su atskiru vonios kambariu.

Visame pastate kuriamas šviesus klasikinio stiliaus interjeras. Šiuo metu gaminami individualiai sukurti mediniai baldai. Šviestuvai, lovos, kėdės ir kiti baldai yra renkami iš žymių Europos gamintojų katalogų. Visi namo įrengimo darbai turėtų būti baigti vėlyvą rudenį.

Pasak namo autorių, Medžioklės Vilos projektavimo procesas buvo ilgas ir įdomus. Komanda labai džiaugiasi sugebėjusi surasti savitą namo dizainą ir kokybiškus architektūros sprendinius tenkinančius užsakovų poreikius.

Projektuojant Medžioklės Vilą dirbo GetHouse.Lt projektuotojai. Namo idėją sukūrė ir techninį projektą atliko architektai: Marijus Surdokas, Andrej Pleškov, Veslava Buiko, Rasa Urbonaitė. Interjerą kuria architektas Marijus Surdokas ir dizainerė Deimantė Uleckytė. Konstrukcijų skaičiavimus ir darbo projektą atliko inžinierius Andrius Gudelis.

Dėmesio!

Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 3 mėnesių žurnalo „Mano Namai“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis