65 kv.m. butas Vilniaus centre jaunam vyrui (ir ne tik)

Interjero dizainerei Indrei Sunklodienei reikėjo sukurti modernų buto interjerą jaunam vyrui. Sunkiausia kuriant šį interjerą dizainerei buvo sutilpti į laiką. Visą projektą įgyvendinti reikėjo per 3 mėnesius.

Ar jau turite ManoNamai.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir pirmieji skaitykite portalo naujienas: „iOS“ versija; „Android“ versija Be to, galite sekti visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

Butas pirktas jau įrengtas, todėl daryta rekonstrukcija. Pradžioje sudėliota funkcija – suformuota nauja virtuvės zona su svetaine, atsirado sandėliukas, padidintas vonios kambarys.

L.Garbačiausko nuotr.

Stilistiškai interjeras vyriškas – vyrauja juoda, balta, pilka, tamsiai mėlyna spalvos, kurias pagyvina merbau medžio apdaila balduose bei lubose. Šie akcentai visur panaudoti apgalvotai, pavyzdžiui, vėdinimo sistema paslėpta pasitelkus medžio apdailą.

Pagrindinis svetainės akcentas – radiatorių uždengimui suformuota palangė su ažūrine apdaila, kuri prasitęsia į vertikalią vyninę-barą prie virtuvės. Koridoriaus spinta ir sandėliuko siena suformuota tarsi kubas ir nudažyta viena spalva, durys į spintą, sandėliuką ir šaldytuvą projektuotos vienodos su medžio masyvo rankenomis. Miegamasis solidžiai modernus, vyrauja tie patys pilki, juodi, rusvi tonai. Palei langą suformuotas kabantis darbo stalas. Kalbant apie dušo erdvę – ji buvo išnaudota praktiškai, nes atsirado vietos ir skalbyklei.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis