48 kv.m buto Vilniuje remontas PRIEŠ ir PO

Vilniuje gyvenanti mergina vis ruošėsi darytis remontą. Galiausiai atradusi laiko šiam procesui, užtruko pusę metų (jeigu neskaičiuosime pertraukų tarp vykdytų darbų). Būstas įgavo visiškai kitokį vizualinį sprendimą – ne tik buvo atsikratyta nereikalingų daiktų, tačiau ir interjeras tapo jaukesnis bei svetingesnis.

Antakalnio rajone esančiame bute yra 2 kambariai, virtuvė ir vonios zona. Jo tikslus plotas 47,68 kv.m. Kadangi remontas dar vyksta, tikrasis namų veidas tik ryškėja, bet esminiai darbai jau padaryti.

Kaip atvirauja buto šeimininkė, jeigu neskaičiuotumėme padarytų pertraukų, remontas truko šešis mėnesius, nors nuo pirmųjų darbų praėjo 3 metai. Darant remontą sunkiausia rasti gerus, sąžiningus meistrus, kurie atliktų darbus sutartu metu, užduotis atliktų kokybiškai ir be priekaištų. Tačiau, kuomet remontas užtrunka, tuomet atsiranda daugiau laiko apgalvoti sprendimus, kurie net nebūtų šovę į galvą.

Namas yra senos statybos, tad buvo keisti langai, elektros instaliacija, santechnika. Taip pat naujai tapetuotos sienos, tvarkytos lubos. Virtuvėje ir vonioje buvo nuimtos plastiko lentelės nuo lubų, nes jų visai nereikia – išdažius naujai ir aukštis padidėja, ir vizualiai estetiškai atrodo.

Mergina juokauja, kad remontas prasidėjo nuo užuolaidų miegamajame, nes būtent jos atsirado pirmosios ir padiktavo spalvas, kurios vėliau buvo pasirinktos sienų tapetams bei bendrai spalvinei gamai bute. 

Prieš
Prieš
Asmeninio archyvo nuotr.

Po
Po
Asmeninio archyvo nuotr.

Grindų dangos buto šeimininkė nekeitė, tik virtuvėje išklojo naujas, nes kituose kambariuose klijuotas parketas, kuris visai nenusidėvėjo. Virtuvėje ant dalies sienų suklijuotos plytelės, dalis dar bus dažoma ir tapetuojama, pakeisti baldai. 

Prieš
Prieš
Asmeninio archyvo nuotr.

Prieš
Prieš
Asmeninio archyvo nuotr.

Po
Po
Asmeninio archyvo nuotr.

Po
Po
Asmeninio archyvo nuotr.

Vonios kambaryje atsisakyta vonios, kuri pakeista dušo kabina, taip padidinant erdvę, kurioje pilnai įsikomponuoja skalbyklė.

Prieš
Prieš
Asmeninio archyvo nuotr.

Po
Po
Asmeninio archyvo nuotr.

Dėkojame skaitytojai už informaciją. Jei ir Jūs neseniai darėtės remontą, rekonstrukciją arba susikūrėte savitą interjerą, rašykite mums: manonamai@delfi.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis