Reikės:
1/3 pakelio (500 g) picų mišinio,
2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
1 mažo arba pusės didesnio mėlynojo svogūno,
50 g vytinto kumpio,
3 ar 4 griežinėlių ožkų sūrio,
saujelės raudonųjų vynuogių,
kelių salotų lapų,
žiupsnelio grūstų juodųjų pipirų.
Kaip gaminti.
Paruoškite picos tešlą (kaip – nurodyta ant pakelio), ją iškočiokite, plonai patepkite alyvuogių aliejumi. Nulupkite svogūną ir supjaustykite griežinėliais. Šiuos, taip pat kumpio, sūrio griežinėlius, nuplautas ir supjaustytas vynuoges sudėkite ant picos. Viską pašlakstykite aliejumi, kad orkaitėje ne džiūtų, o keptų. Jei mėgstate, užberkite truputį čiobrelių. Pašaukite į 200 °C orkaitę. Kai picos pagrindas ims rusvėti, o kumpis skrusti, ištraukite. Užberkite pipirų, salotų lapelių ir mėgaukitės.