150 kv.m kotedžo Tarandėje interjeras FOTO

Kurdama šio namo interjerą Elžbieta Skunčikienė siekė sukurti jaukų, šviesų interjerą, kupiną skandinaviško kaimo stilistikos akcentų.

Miegamojo zona


Šeimininkai norėjo itin romantiško miegamojo kambario, todėl buvo pasirinkti gėlėti tapetai ir raižyti balti elegantiški baldai. Nėriniuotos užuolaidos taip pat papildo romantiškų nuotaikų kupiną kambarį.



Vonios kambarys


Vonios kambaryje daugiau dėmesio sulaukia jaukios, dažytas dailylentes primenančios plytelės, taip pat ir užuolaidėlė deranti prie viso vonios kambario konteksto.



Drabužinė


Drabužinei taip pat atsirado papildoma erdvė. Ji buvo didinama darbo kambario sąskaita, norint ją padaryti išties talpia ir tvarkinga. Siekta, kad net ir praviros durys nesudarkytų namo harmonijos bei stilistikos.




Virtuvė ir svetainė


Šiame name virtuvė sujungta su svetaine. Verta atkreipti dėmesį į salą ir originalų stalų sprendimą. Kadangi virtuvė ir svetainė yra įkurtos pirmajame aukšte, kuriame nėra daug erdvės, tad buvo atrastas praktiškas sprendimas. Visos erdvės sudėliotos taip, kad ne tik organiškai derėtų, bet ir būtų kuo funkcionalesnės.


Svetainėje galima pastebėti įdomų akcentą - vienas į kitą susistumiantys staliukai. Taip kambaryje atsiranda ne tik originalus akcentas, tačiau ir taupoma erdvė.



Svetainės zoną taip pat puošia laiptai. Prie jų esanti siena dekorata tapetais, o nuo jų atsimušusi šviesa jaukiai apšviečia statramsčius.



Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis