Prieš ir po remonto: kaip senas būstas virto vintažu dvelkiančia erdve

Skaitytoja Inga portalui Manonamai.lt papasakojo apie savo remonto sprendimus. Moteris pati atrado būdą, kaip sukurti sau mielus namus. O tai apėmė nuo antikvarinių baldų paieškų kitame mieste iki užuolaidų ir tapetų derinimo.

Apverktinos būklės bute grindys buvo ne kartą perdarytos, sudarytos iš kelių sluoksnių. Tad norint jas sutvarkyti teko viską išimti, o dėl nekokybiškų ankstesnių šeimininkų ieškojimų, besikuopiant atsirado ir skylės. Be to, kambaryje buvo nelegaliai sumontuoti radiatoriai, kuriuos teko nupjauti ir tiesiog apšiltinti sieną.

Kadangi Ingos aistra – antikvariniai baldai, ji nepagailėjo laiko paieškoms. Atrasta spinta taip sužavėjo, jog net faktas, kad ji yra papuvusi neatbaidė nuo įsigijimo. Nors spintos restauracija, atsiėjo tiek pat, kiek ir ji pati (viso 2000 Lt).

Tinkamos lovos moteris neatranda iki šiol – miega ant čiužinio. Užtat naujai pirktas, sendinto medžio stalas yra vieta, kurioje nuolat kyla naujos idėjos ir įgyvendinami jai svarbūs darbai. Kitus antikvarinius baldus – sekreterą ir komodą ji taip pat surado ne per vieną dieną.

Sekreterą (1800 Lt) teko įsigyti tuomet, kai spintoje nebeliko vietos. Svarbu tai, jog daugybėje stalčiukų galima ne tik sutalpinti gausybę daiktų, tačiau ir panaudoti kaip rašomąjį stalą.

Vienas svarbiausių sprendimų – tapetų raštai, kurie nesikerta su balintomis grindimis. Tokio pat rašto, kaip parinkti tapetai yra ir užuolaidos bei pagalvėlių apvalkalai.


Kambario permainos galerijoje:

Jei norite pasidalinti savo kurtu interjeru rašykite: manonamai@delfi.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis