Savaitgalio eksperimentams: pica su antiena ir figomis

Kodėl nepasilepinus pica? Pateikiame receptą žinsgnis po žingsnio!

1 picai reikės:
picos tešlos;
2 figų;
jau paruoštos antienos;
150 g tarkuoto mocarelos sūrio
saujos rukolos salotų.

Picos padui aptepti:
1,5 v.š. aliejaus;
1 v.š. balzaminio acto kremo;
druskos;
5 pipirų mišinio.

Asmeninis archyvas

Picos tešlą iškočiojame, aptepame padažu, barstome sūriu. Dedame supjaustytas figas bei antienos gabaliukus. Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 20 min. Prieš patiekiant pabarstykite rukolos salotomis.

Skanaus!

Šaltinis: jelena-rimaviciene.blogspot.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis