Graikinių riešutų padažas, tinkantis tiek žuviai, tiek mėsos patiekalams

Padažai tinka prie visko - jais gardiname orkaitėje keptas bulves, daržoves, žuvies kukulius, mėsą, vegetariškas dešreles, įvairius apkepus (pavyzdžiui, iš ryžių dribsnių) ir t.t. Žinoma, tiems, kurie laikosi visokių dietų, turbūt padažais piktnaudžiauti ir nereikėtų, bet lašelis gero pagardo tikrai padės pasimėgauti maistu, nesukeldamas jokių baisių pasekmių.

Šiandien siūlome riešutinio padažo receptą, kuris puikiai tinka prie žuvies - keptos, virtos ar troškintos, tačiau kuo puikiausiai tinka ir prie mėsos patiekalų.



Graikinių riešutų padažas, tinkantis tiek žuviai, tiek mėsos patiekalams
Graikinių riešutų padažas, tinkantis tiek žuviai, tiek mėsos patiekalams
Jaukunamuose



Padažo sudėtis:


Sauja graikinių riešutų

2 valg. šaukštai majonezo

Valg. šaukštas natūralaus jogurto be priedų

2 skiltelės česnako

Druska, pipirai pagal skonį 


Paruošimas:


Graikinius riešutus ir česnaką sudėti į virtuvinį trintuvą ir sumalti. Masę sumaišyti su jogurtu ir majonezu, pagardinti druska, pipirais. Baigta! Skanaukite su žuvimi.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis