Ingredientai:
6 bulvės, supjaustytos gabalėliais
Druska
Šviežiai malti juodieji pipirai
Neriebi grietinė 2 šaukštai
Majonezas 3 šaukštai
Šviežių citrinų sulčių 2 šaukštai
Dižono garstyčios
2 salierų stiebai, labai plonai supjaustyti
1 nedidelis svogūnas
Petražolės, susmulkintos
Šviežias peletrūnas
2 kietai virti kiaušiniai, supjaustyti pleištais
Gaminimo būdas:
Nuskuskite bulves ir įdėkite į didelį puodą su pasūdytu vandeniu. Uždenkite puodą ir virkite, kol bulvės taps tik minkštos, apie 10–12 minučių. Tuo tarpu dubenyje išplakite grietinę, majonezą, citrinos sultis ir garstyčias. Pagardinkite druska ir pipirais. Išvirus bulves, atvėsinkite jas iki kambario temperatūros. Įdėkite pjaustytas bulves į gautą masę. Tuomet įdėkite salierų, smulkiai smulkintų svogūnų, petražolių, juodųjų pipirų, druskos pagal skonį ir peletrūno. Prieš pat patiekdami ant viršaus uždėkite kiaušinių pleištus.