Aišku, tikrieji Florentinai ruošiami visai kitaip ir ingredientų jiems reikia gerokai daugiau, bet jei pas jus, pavyzdžiui, netikėtai užsuko svečiai, o namie nė trupinėlio jokio deserto, tai šitas patiekaliukas kaip tik jums.Bet ir šiaip skanu tokį suvalgyti prie kavos. O gal net gražiai sudėjus į dėžutę kam nors ir padovanoti kaip valgomą dovaną bet kokia proga.
Sudėtis:
Indelis kondensuoto saldinto pieno
100 g kokoso drožlių
100 g sezamo sėklų
100 g migdolo plokštelių
Paruošimas:
Riešutus ir sezamo sėklas sumaišyti su kondensuotu pienu. Šaukšteliu masę dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą, išlyginti, kad gautųsi plokšti nestori blyneliai. Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 7-10 minučių. Atvėsinti ant grotelių. Skanaus!