Labai gardžių ir greitai pagaminamų florentinų receptas

Noriu pasidalinti labai greitu ir paprastu Florentinų receptu. Šitą receptą kadaise radau viename iš maisto tinklaraščių (atsiprašau, bet neprisimenu, kuriame; nuoroda dingo sename kompiuteryje), bet išbandžiau ir paimprozavau tik dabar.

Aišku, tikrieji Florentinai ruošiami visai kitaip ir ingredientų jiems reikia gerokai daugiau, bet jei pas jus, pavyzdžiui, netikėtai užsuko svečiai, o namie nė trupinėlio jokio deserto, tai šitas patiekaliukas kaip tik jums.Bet ir šiaip skanu tokį suvalgyti prie kavos. O gal net gražiai sudėjus į dėžutę kam nors ir padovanoti kaip valgomą dovaną bet kokia proga.



Florentinai
Florentinai
Organizatorių archyvas



Sudėtis:


Indelis kondensuoto saldinto pieno

100 g kokoso drožlių

100 g sezamo sėklų

100 g migdolo plokštelių 


Paruošimas:


Riešutus ir sezamo sėklas sumaišyti su kondensuotu pienu. Šaukšteliu masę dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą, išlyginti, kad gautųsi plokšti nestori blyneliai. Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 7-10 minučių. Atvėsinti ant grotelių. Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis