Vakarienė per 10 minučių: makaronai su tunu

Makaronai yra vienas tų patiekalų, kuriuos galėčiau valgyti itin dažnai. Man patinka tai, kad jie gana greitai pagaminami ir juos galima kaskart valgyti vis kitokius - su įvairiais padažais ir priedais.

Tiesiog pajungi savo fantaziją ir kiekvieną kartą ant stalo garuoja vis kitokio skonio patiekalas. Šį kartą išbandžiau naujus makaronus, pagamintus iš kukurūzų miltų. Na, pamačiau aš juos parduotuvėje ir susidomėjau. Rašo, kad jie sveikesni ir be glitimo. Žodžiu, valgyk ir lieknėk.


Bet bet bet... tiesą sakant, skonis mane šiek tiek nuvylė. Kažkas juose ne taip, tad aš lieku prie klasikos ir kitą kartą vėl grįšiu prie savo pamėgtų kvietinių miltų makaronų.



Makaronai su tunu
Makaronai su tunu
Jauku Namuose



Sudėtis: 


Skardinė tuno aliejuje

2 dideli pomidorai

Avokadas

Ryšelis svogūnų laiškų

100 g fermentinio sūrio

Makaronai 


Paruošimas:


Išvirti mėgstamus makaronus. Pomidorus nulupti (aš visada nulupu pomidorų odelę, nesvarbu, kokį patiekalą gaminčiau), supjaustyti vidutinio dydžio gabalėliais. Gerai prinokusį avokadą nulupti ir supjaustyti kubeliais. Svogūnų laiškus susmulkinti ir sumaišyti su avokadu ir pomidorais. Viską pabarstyti druska, pipirais, užpilti šiek tiek aliejaus nuo tuno. Į lėkštę dėti išvirusius makaronus, ant viršaus keletą gabalėlių pasmulkinto tuno. Ant jo dedam daržovių salotas ir užbarstom sūriu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis