Gaivios kiniškos salotos: tiks prie daugelio patiekalų

Išbandykite!

Sudėtis:


1 morka


Pusė ilgo agurko

Pusė gūžės "Iceberg" salotų (arba kinietiško kopūsto)

2 skiltelės česnako

Sojų padažas

Aliejus

Sezamo sėklos

Kinietiški ryžių makaronai [nuotraukoje salotos be šių makaronų, bet nuo to skonis nenukentėjo] 


Paruošimas: Ryžių makaronus užplikyti karštu vandeniu ir palikti kelioms minutėms, kad suminkštėtų. Morką ir agurką sutarkuoti arba supjaustyti smulkiais šiaudeliais. Salotą taip pat supjaustyti ir sumaišyti su morka ir agurku. Įspausti česnako skilteles, sudėti nusausintus kiniškus makaronus. Užpilti sojų padažo, aliejaus ir gerai išmaišyti. Jei trūksta prieskonių, galima pagardinti druska, pipirais. O kas mėgsta aštriau, galima įpjaustyti aštraus čili pipiro. Ant salotų viršaus užbarstyti apkepintas sezamo sėklas.


Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis