Sudėtis:
Biskvitas (žinoma, geriausia savo keptas, bet šį kartą naudojau pirktinį)
300 ml riebios grietinėlės
200 g mascarpone sūrio
3/4 stiklinės cukraus
Vanilė
Kvapnaus stipraus alkoholinio gėrimo biskvito sulaistymui
Konservuoti persikai
Migdolų riekelės
Paruošimas:
Grietinėlę išplakti su cukrumi ir vanile iki standžios masės. Į ją įdėti mascarpone sūrį ir dar kartą gerai sumaišyti. Biskvitą šiek tiek sulaistyti alkoholiniu gėrimu. Tepti pusę kremo, ant jo išdėlioti konservuotų persikų gabalėlius. Ir vėl sluoksnis likusio kremo. Išlyginti paviršių ir pabarstyti apkeptais migdolais. Jei biskvitas storas, žinoma, reikėtų tepti kremą tarp sluoksnių ir pasilikti šiek tiek aptepimui. Bet mano atveju biskvitas plonas, tad tortas toks labai jau kreminis išėjo.
Skanaus!