Greitas ir vasariškai gaivus tortas su mascarpone sūriu

Greitai sumeistravau tortą su grietinėlės ir mascarpone sūrio kremu. Užtruksite labai neilgai!

Sudėtis:


Biskvitas (žinoma, geriausia savo keptas, bet šį kartą naudojau pirktinį)

300 ml riebios grietinėlės

200 g mascarpone sūrio

3/4 stiklinės cukraus

Vanilė

Kvapnaus stipraus alkoholinio gėrimo biskvito sulaistymui

Konservuoti persikai

Migdolų riekelės 



Tortas su grietinėlės ir mascarpone sūrio kremu
Tortas su grietinėlės ir mascarpone sūrio kremu
Jauku Namuose



Paruošimas:


Grietinėlę išplakti su cukrumi ir vanile iki standžios masės. Į ją įdėti mascarpone sūrį ir dar kartą gerai sumaišyti. Biskvitą šiek tiek sulaistyti alkoholiniu gėrimu. Tepti pusę kremo, ant jo išdėlioti konservuotų persikų gabalėlius. Ir vėl sluoksnis likusio kremo. Išlyginti paviršių ir pabarstyti apkeptais migdolais. Jei biskvitas storas, žinoma, reikėtų tepti kremą tarp sluoksnių ir pasilikti šiek tiek aptepimui. Bet mano atveju biskvitas plonas, tad tortas toks labai jau kreminis išėjo.


Skanaus! 

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis