Labai gardi vokiška mišrainė vos iš kelių ingredientų

Jos receptą (kaip ir lęšių mišrainės) nusižiūrėjau iš vieno prekybos centro, nes iš jų dažnai pirkdavau tokią mišrainę. Tik ji būdavo su kažkokia šlapia dešra, bet aš ją išrankiodavau, o namie, žinoma, tokios net nededu. Mišrainei reikia vos kelių ingredientų, todėl jei pritrūkote kokio produkto baltai mišrainei, pagaminkite šią.

Sudėtis:


5 bulvės

Svogūnas

2-3 rauginti (NE marinuoti!) agurkai

0,5 arb. šaukštelio druskos

0,5 arb. šaukštelio cukraus

1 valg. šaukštas acto

Stiklinė vandens

Keli šaukštai majonezo



Vokiška bulvių mišrainė
Vokiška bulvių mišrainė
Jauku Namuose



Paruošimas:


Svogūną supjaustyti pusžiedžiais, sudėti į dubenėlį, įberti druską, cukrų. Svogūnus užpilti verdančiu vandeniu ir įpilti actą. Palikti pasimarinuoti bent 10-15 minučių.


Bulves nuskusti ir išvirti. Atvėsusias bulves perpjauti išilgai per pusę ir supjaustyti riekelėmis. Lygiai taip pat supjaustyti raugintus agurkus.


Į dubenį sudėti pjaustytas bulves, agurkus, nusausintus svogūnus ir sumaišyti viską su majonezu.


Skanaus!


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis