Sudėtis:
5 bulvės
Svogūnas
2-3 rauginti (NE marinuoti!) agurkai
0,5 arb. šaukštelio druskos
0,5 arb. šaukštelio cukraus
1 valg. šaukštas acto
Stiklinė vandens
Keli šaukštai majonezo
Paruošimas:
Svogūną supjaustyti pusžiedžiais, sudėti į dubenėlį, įberti druską, cukrų. Svogūnus užpilti verdančiu vandeniu ir įpilti actą. Palikti pasimarinuoti bent 10-15 minučių.
Bulves nuskusti ir išvirti. Atvėsusias bulves perpjauti išilgai per pusę ir supjaustyti riekelėmis. Lygiai taip pat supjaustyti raugintus agurkus.
Į dubenį sudėti pjaustytas bulves, agurkus, nusausintus svogūnus ir sumaišyti viską su majonezu.
Skanaus!