Sudėtis:
1 didelis virtas burokėlis
2 bulvės
1 didelis pomidoras
Svogūnų laiškai
Pusė varškės sūrio su česnakais
1 raugintas agurkas
Arb. šaukštelis balzaminio acto
Citrinos sultys
Druska
Alyvuogių aliejus
Paruošimas:
Virtą burokėlį supjaustyti kubeliais, užpilti balzaminiu actu, citrinos sultimis, pabarstyti druska ir palikti maždaug 15 minučių.
Bulves išvirti, ataušinti ir supjaustyti kubeliais. Pomidorą ir raugintą agurką taip pat supjaustyti kubeliais. Susmulkinti svogūnų laiškus. Visas daržoves sumaišyti salotinėje su trupučiu alyvuogių aliejaus.
Varškės sūrį supjaustyti kubeliais ir apkepinti keptuvėje. Apkeptą sūrį užberti ant sumaišytos mišrainės.
Skanaus!