Kitokia, bet labai gardi burokėlių mišrainė

O kalbant apie maistą, šiandien siūlau pasigaminti dar vieną patiekalą su burokėliais. Tai mišrainė, beveik vadinamasis vingretas. Tik šį kartą su keptu varškės sūriu.

Sudėtis:


1 didelis virtas burokėlis

2 bulvės

1 didelis pomidoras

Svogūnų laiškai

Pusė varškės sūrio su česnakais

1 raugintas agurkas

Arb. šaukštelis balzaminio acto

Citrinos sultys

Druska

Alyvuogių aliejus



Burokėlių mišrainė
Burokėlių mišrainė
Jauku Namuose


Paruošimas:


Virtą burokėlį supjaustyti kubeliais, užpilti balzaminiu actu, citrinos sultimis, pabarstyti druska ir palikti maždaug 15 minučių.


Bulves išvirti, ataušinti ir supjaustyti kubeliais. Pomidorą ir raugintą agurką taip pat supjaustyti kubeliais. Susmulkinti svogūnų laiškus. Visas daržoves sumaišyti salotinėje su trupučiu alyvuogių aliejaus.


Varškės sūrį supjaustyti kubeliais ir apkepinti keptuvėje. Apkeptą sūrį užberti ant sumaišytos mišrainės.


Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis