Vakarienė iki 10 Eur.: tailandietiški makaronai

Taip, šiems makaronams pasigaminti Jums tereikės penkiolikos minučių ir nedidelių finansinių investicijų. Tad pats metas pasiraitoti rankoves!

Reikės:


250 gr. kiniškų vermišelių;

1 mor­kos;

3 čes­nako skiltelių;

1 papri­kos;

250 gr. viš­tie­nos filė;

150 gr. šal­dytų špa­ra­gi­nių pupe­lių (arba žir­ne­lių ar kitų šal­dytų daržovių);

100 gr. kon­ser­vuotų pupe­lių daigų (arba bambukų);


kokio nors kiniško padažo (sojų, teri­jaki, žuvies, aust­rių) 3–6 v.š. arba čes­na­ki­nės juo­dųjų pupe­lių pastos — 1 a.š.

Ilgiau­siai užtruks pjaus­ty­mas. Supjaus­tome plo­nais šiau­de­liais viš­tieną, morką, papriką. Susmul­ki­name čes­naką. Kep­tu­vėje su tru­pu­čiu alie­jaus pake­pame vištą su čes­naku. Kepame ant stip­rios ugnies, pasto­viai mai­šy­dami pora minu­čių. Po to sude­dame liku­sias dar­žo­ves. Pake­pame dar keletą minučių.


kasuvalgyti.lt
kasuvalgyti.lt
kasuvalgyti.lt
kasuvalgyti.lt


Sude­dame maka­ro­nus (jei nau­do­site papras­tus dėkite jau vir­tus, jei nau­do­site kiniš­kus, žiū­rė­kite į jų gami­nimo inst­ruk­ciją. Maniš­kius rei­kėjo sudėti į kep­tuvę ir užpilti van­de­niu ir tada dar 5 minutes pakepti).


kasuvalgyti.lt
kasuvalgyti.lt
kasuvalgyti.lt


Pake­pame dar keletą minu­čių ir pilame padažo, kurio turite (čes­na­kinė pupe­lių pasta yra labai kon­cen­truota ir sūri, todėl jos užtenka 1 a.š.; jei nau­do­site kitus pada­žus, tai pil­kite pagal skonį, arba žiū­rė­kite į jų instrukcijas).


kasuvalgyti.lt


Ska­naus!


Šaltinis: Kasuvalgyti.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis