Reikės:
400 gr. kiaulienos;
1 v.š. sojos padažo;
2 v.š.miltų;
Padažui:
100 gr. cukraus;
2 v.š. vandens;
2 v.š. sojos padažo;
2 v.š. ryžių (vyno) acto.
Mėsą supjaustome mažais gabaliukais — juostelėm, kubeliais — kaip kam patinka. Mėsą sudedam į dubenėlį, įpilam sojos padažo, sudedam miltus. Viską gerai išmaišome. Jei norime traškesnės mėsos įdedam daugiau miltų. Mėsą kepame keptuvėj su daug aliejaus. Mėsą gražiai paskrudiname ir iškepusią išimam į lėkštę.
Tada į švarią keptuvę supilame visus padažo ingredientus. Pamaišome, kol cukrus ištirps, ir pakaitinam ant vidutinės ugnies, kad nugaruotų dalis vandens, o padažas sutirštėtų.
Sudedam iškeptą mėsą, išmaišome, kad mėsa pasidengtų padažu, dar truputį pakaitiname ir į lėkštę. Valgome su ryžiais. Porcija dviems. Skanaus!