Tikras gardumėlis: įdaryta cukinija

Džiaugiatės cukinijų derliumi? Pats metas eksperimentams!

Reikės:

1 vidutinė cukinija;

malta mėsa;

2 morkos;

svogūnas;

pusė paprikos;

5 griežinėliai marinuoto jalapeno;

česnakas;

piprai;

mėgstami mėsos prieskoniai;

kiaušinis;

100 g smulkiai tarkuoto fermentinio sūrio.


Cukinijos vidų išskobiam ir supjaustom tokiais laiveliais, keptuvėje pakepiname svogūną, tarkuotas morkas, kubeliais supjaustytą papriką, smulkiai supjaustytą jelapeną ir maltą mėsą (į mėsa sudedame prieskonius, česnako ir pipirų).


Kai įdaras atvėsta, jį sumaišome su kiaušiniu. Įdarą sudedame į cukinijos laivelius, kepame 200 laipsnių temperatūroje ~20-25 min. Įštraukiame laivelius ir viršų patepame majonezu, pabarstome sūriu ir vėl šauname atgal į orkaitę dar ~7 min., kol sūris gražiai apskrunda.


Asmeninis albumas


Skanaus!


Šaltinis: http://jelena-rimaviciene.blogspot.com

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis