Reikės:
3-4 stiklinių daržovių sultinio;
6 bulvių;
2 morkų;
stiklinės šaldytų žirnelių;
šviežių arba šaldytų špinatų;
svogūno;
2 skiltelių česnako;
žalumynų;
skardinės kokoso pieno;
2 a.š kario.
Užverdame daržovių sultinį, beriame kubeliais supjaustytas bulves ir morkas. Pakepiname svogūną ir smulkiai kapotą česnaką, beriame kario miltelius ir minutelę pakepiname, kol pradės skleistis kario prieskonių aromatas ir iškart išjungiame. Baigiant virti bulvėm ir morkom, beriame žirnelius ir špinatus, paverdame 5 min, dedame keptą svogūną ir česnaką su kario prieskoniais, pilame kokoso pieną, beriame kapotus žalumynus ir paverdame 5 min.
Skanaus!
Šaltinis: Remember every moment