Savaitgalio pasilepinimui: panakota su trintomis braškėmis

Šis itališko deserto receptas toks paprastas, kad pavyks kiekvienam!

Sudėtis:

200 ml riebios grietinėlės;

200 ml pieno;

Keli valg. šaukštai cukraus;

Vanilės ekstraktas (aišku, geriausia tikra vanilė...);

Kupinas valg. šaukštas želatinos;

Braškės.


Asmeninis albumas


Paruošimas:

Želatiną užpilti trupučiu vandens ir palikti išbrinkti. 


Į prikaistuvį supilti grietinėlę ir pieną, suberti cukrų ir kaitinti iki tol, kol taps labai karšta, bet neužvirs. Išbrinkusią želatiną pakaitinti, kol visiškai ištirps. Pakaitintą želatiną supilti į pieno ir grietinėlės puodą, gerai išmaišyti. Supilstyti į formeles, stiklinėles ar taures, atvėsinti, o vėliau dėti į šaldytuvą keletui valandų. Kai sustings, patiekti su trintomis braškėmis. 


Skanaus!


Šaltinis: Jauku Namuose

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis