Prisijunkite!

Prisijungę vartotojai gali:

  • dalyvauti konkursuose
  • skaityti straipsnius vėliau
  • gauti naujienų prenumeratą

Neturite paskyros?

Atradimai virtuvėje: vištienos vyniotinis

Kai pabosta įprasti vištienos patiekalai, tenka galvoti kažką naujo. Pabandom?

Vyniotiniui reikės:

2 vištienos filė;

4 vištienos kumpelių be kaulo;

žalumynų (pavyzdžiui, krapai ir špinatai);

3-5 skiltelių česnako;

raudonos paprikos miltelių, druskos, pipirų, galima čili.

plonai pjaustyto sūrio 3-4 vnt.;

folijos kepimui.

Mėsa uždengiame plėvele ir pamušame. Dėliojame ant folijos vyniotinį: kumpelis, filė ir t.t. Pabarstome prieskoniais, išspaudžiame česnaką, dedame smulkintus žalumynus ir ant viršaus sūrį.


Asmeninis archyvas


Asmeninis archyvas


Asmeninis archyvas


Atsargiai viską susukame, pabarstome paprika, druska bei pipirais ir susukame į foliją. Į kepimo skardą pilame 1,5 stiklinės vandens (jei reikės įpilkite eigoje papildomai), dedame vyniotinį. Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 1 val ir 15-20 min. Atvėsiname.


Asmeninis archyvas


Skanaus!


Už receptą dėkojame tinklaraščiui „Remember every moment“

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis

Prisijunkite!

Prisijungę vartotojai gali:

  • dalyvauti konkursuose
  • skaityti straipsnius vėliau
  • gauti naujienų prenumeratą

Neturite paskyros?