Eksperimentams virtuvėje: traškučiai iš lapinio kopūsto (kale)

Gaminti juos be galo paprasta!

Norimą kiekį kopūsto lapų nuplauti, nusausinti ir sudėti į kepimo skardą. Džiovinti lapus iki 120 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.


Shutterstock


Priklausomai nuo orkaitės, išdžiūti gali ir greičiau, todėl reikėtų tikrinti.


Shutterstock


Kai lapai visai išdžiūsta, ištraukti iš orkaitės ir šiek tiek apšlakstyti aliejumi, sumaišytu su mėgstamais prieskoniais ir kramsnoti kaip įprastus traškučius. Šie traškučiai taps visos šeimos atradimu!


Skanaus! 


Šaltinis: jaukunamuose.blogspot.com/

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis