Vištienos sparneliai su terijakio (teriyaki) padažu

Vištienos sparneliai orkaitėje - gardus ir patikrintas receptas.

Reikės:

12 vištienos sparnelių,

50 ml terijakio (teriyaki) padažo,

2 šaukštelių tarkuoto imbiero,

2 šaukštų medaus,

1 saujos jaunų salotų lapelių,

1 žaliosios citrinos,

4 šaukštų padažo „Sweet chili“,

maltų baltųjų pipirų pagal skonį.


Sudėkite sparnelius į plokščią lėkštę, sumaišykite terijakio (teriyaki) padažą, imbierą ir medų, mišiniu apšlakstykite sparnelius ir palikite 10 minučių.


Įkaitinkite orkaitę iki 200 ºC temperatūros. Sudėkite sparnelius į kepimo skardą, užberkite maltų baltųjų pipirų ir kepkite 20–30 minučių (porą kartų apverskite), kol odelė apskrus.


Patiekite su salotomis, žaliosios citrinos skiltele ir „Sweet chili“ padažu.


Patarimas

Skardą prieš kepdami sparnelius užtieskite folijos lakštu, kad nereikėtų jos šveisti, nes medus linkęs prisvilti.


Skanaus!








Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis