Prisijunkite!

Prisijungę vartotojai gali:

  • dalyvauti konkursuose
  • skaityti straipsnius vėliau
  • gauti naujienų prenumeratą

Neturite paskyros?

Trinti svarainiai su medumi

Labai paprastas receptas, kuris pavyks kiekvienam!

Taigi imate svarainius (norimą kiekį), supjaustote juos gabalėliais ir trinate virtuviniu trintuvu su skystu medumi. Palikti sėklytes ar ne - tai jūsų pasirinkimas, kartais sėklos suteikia kartumo pojūčio, bet tikrai ne visada, tad tai mažytė loterija.


Sutrintus svarainius sukrėsti į indelius ir kišti į šaldiklį. Prieš skanaujant atšildyti. Arbata iš tokių svarainių tikrai jus sušildys šaltais žiemos vakarais.


Skanaus!


Šaltinis: http://jaukunamuose.blogspot.com/

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis

Prisijunkite!

Prisijungę vartotojai gali:

  • dalyvauti konkursuose
  • skaityti straipsnius vėliau
  • gauti naujienų prenumeratą

Neturite paskyros?