Patiks visiems: keptas varškės sūris su medumi ir čili pipirais

Paruošti tokį patiekalą reikia visai nedaug laiko...

Reikės:
Varš­kės sūris;
medus;
čili mil­te­liai;
druska;
kmy­nai;
žinoma, čiob­re­lis.

Varš­kės sūris turėtų būti kuo rie­bes­nis — toks ska­nes­nis, be to, mažiau tru­pės. Taigi sūrį įpjau­name, kad geriau įsi­sunktų medus ir apte­pame medumi. Jei kaž­kada skys­tas buvęs medus jau sukie­tėjo — pašil­dy­kite jį. Rei­kia turėti kant­ry­bės, nes medus nenori lipti prie sūrio. Ištepę medumi sūrį pabarstome čili mil­te­liais, druska, kmy­nais ir aišku, čiob­re­liais. Kiek­vie­nam pagal skonį. Kmy­nai ir čiob­re­liai labai tinka prie varš­kės sūrio. Šitaip paruoštą sūrį rei­kia dėti į foliją, suvy­nioti ir palikti pastovėti porai valandų arba, kol ateis drau­gai, pra­si­dės krep­ši­nis ar tie­siog išalksit.

kasuvalgyti.lt

kasuvalgyti.lt

Iš esmės galima jo ir nelai­kyti, bet paste­bė­jau, kad palai­kius jis būna kitoks — medus jau­čiasi ne tik kraš­tuose, bet ir viduje.

kasuvalgyti.lt

kasuvalgyti.lt

kasuvalgyti.lt

kasuvalgyti.lt

Kepame orkai­tėje 20 minučių, 200 laips­nių tem­pe­ra­tū­roje. Aš 15 min kepu papras­tai, o likusį laiką laikau įjun­gęs gri­liaus funk­ciją, kad apskrustų viršus.

kasuvalgyti.lt

Tikiuosi paju­site sofis­ti­kuotą skonį. Skanaus!

Šaltinis: Kasuvalgyti.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis