Savaitgalio pasilepinimui: šokoladiniai saldainiai su traškiu įdaru

Šie saldainiai visuomet pavyksta pasakiškai skanūs! Saldainius laikiau paskui šaldytuve apie savaitę, vieno pilnai pakanka numalšinti saldumo pojūtį. Taip pat juos galima užšaldyti, tada galite laikyti dar ilgiau.

7 nemažiems saldainiams reikia:
* geros saujos mėgstamų riešutų mišinio;
* 1/2 saujos razinų;
* 2-3 v.š. čija sėklų;
* 2 v.š. arba pagal skonį agavų sirupo;
* 2 -2.5 v.š. nesaldžios kakavos;
* 100 g juodojo šokolado konditerijai;
* liofilizuotų aviečių ar kitokių uogų.

Asmeninis archyvas

Asmeninis archyvas

Asmeninis archyvas

Asmeninis archyvas

Asmeninis archyvas

Riešutus ir razinas susmulkiname, beriame čija sėklas, kakavą, pilame agavos sirupo. Rankomis viską gerai išmaišome, rankas nusiplauname ir formuojame norimo dydžio rutuliukus, dedame į lekštę ar indelį ir dedame į šaldytuvą. Ištirpiname šokoladą ant vandens vonelės, šiek tiek ataušiname, apipilame saldainius, papuošiame smulkintomis liofilizuotomis uogomis. Dedame į šaldytuvą, kad saldainiai sustingtų. Gaunasi pasakiškai skanūs su traškiu įdaru, neprilygsta parduotuviniams!

Asmeninis archyvas

Skanaus!

Už receptą dėkojame tinklaraščiui „Remember every moment“

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis