3 porcijos:
1 kiaušinis;
1 stiklinė vandens;
~3 stiklinės miltų;
mirkalas.
Išplakame kiaušinį. Į plakinį pilame vandens, dedame žiupsnį druskos, ir sudedam miltus — pradžioje dedame 2 stiklines, o po to po truputį dedame miltus, kol tešla nebelips prie rankų. Išminkome tešlą. Gautą tešlą padaliname į tris dalis.
Iškočiojame vieną dalį. Tešlos storis neturi būti nei plonas, nei labai storas, gal kokie 4–5 mm. Iškočiotą blyną supjaustome rombukais. Greičiausiai tai atliksite su apvaliu picos pjaustymo įrankiu. Skrylius verdame pasūdytame vandenyje ~7 min (priklausys kaip iškočiosite tešlą; skrylius dėkite į verdantį vandenį).
Valgome su mirkalu arba kitais priedais. Skanaus!