Reikės:
-itališkos duonos čiabatos (ciabatta);
-pusė pakelio sviesto;
-3–4 skiltelių česnako;
-rozmarino;
-čiobrelio.
Įjungiam orkaitę, nustatom ant 180 laipsnių ir tegu kaista.


Duoną reikia perpjauti per pusę horizontaliai. Sviestą reikia patirpdyti, geriausia, kad jis būtų toks kaip košė. Į šią košę sudėti susmulkintą česnaką, rozmariną, čiobrelį — kaip visada kam kas patinka. Mišinį tepam ant duonos ir į orkaitę. Kepti 10 min. Ir tada dar 2–3 min paskrudinam (tik nesudeginkit) ant aukšiausios lentynos ir aukščiausios temperatūros. Prieš pabaigą galima uždėti sūrio, o galima ir nedėti, arba galima ant vienos pusės dėti ant kitos ne.


Baigus kepti, duoną reikia supjaustyti piršto storio gabalais.
Skanaus!