Savaitgalio receptas: bulvės-vėduoklės

Norisi kažko paprasto ir gardaus? Išbandykime šį bulvių receptą. Jas galite valgyti kaip užkandį arba pasitelkti garnyrui.

Reikės:

bulvių;

bulvių prieskonių;

česnako;

aliejaus.


Asmeninis albumas


Bulves įpjauname plonais griežinėliais, bet ne iki galo, kad gautųsi tokia vėduoklė. Prieskonius sumaišome su smulkiai pjaustytu česnaku ir įpilame aliejaus. Aplaistome bulves gautu mišiniu, (kiekvieną griežinėlį). Kepame 200 laipsnių temperatūroje ne mažiau 1 val., jeigu bulvės neiškepė, laiką prailginti, kol bulvės bus viduje minkštos.


Asmeninis albumas


Už receptą dėkojame tinklaraščiui „Remember every moment“

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis