Paslaptys, kaip miegamąjį paversti seksualesne erdve

Miegamasis kambarys, tai erdvė, kurioje praleidžiate daugiausia laiko su mylimu žmogumi. Sukurkite tokį miegamąjį, kad jums abiems būtų patogu ir jauku.

Daugiau dramatiškumo:
Nebijokite sukurti mažytės dramos nudažydami sienas ryškesne, pavyzdžiui, šokolado spalva. Venkite „sunkumo“, tinkama dekoruoti lovą balta spalva, pavyzdžiui, pagalvėlėmis.

Shutterstock nuotr.

Kurkite jaukumą:
Jeigu norite sukurti ramios, atpalaiduojančios aplinkos įspūdį, rinkitės švelniai pilką arba žydrą spalvą. Priderinkite užuolaidas. Grindis siekiančios užuolaidos sukurs aukštesnių lubų įspūdį. Prie lovos patieskite kilimėlį, geriausiai tinka avikailis.

Shutterstock nuotr.

Prabangiai atrodanti medžiaga:
Užklokite lovą pūkiniu užvalkalu, vilnoniu apklotu ar švelnia medvilnine antklode. Tuomet ant viršaus patieskite prabangiai atrodančią lovatiesę, siekiančią grindis.

Shutterstock nuotr.

Apšvietimas:
Tinkama šviesa sukuria ramybės ir jaukumo įspūdį. Nebijokite kabančių šviestuvų, stalinių lempų, tai sukurs šešėlių žaismą.

Shutterstock nuotr.

Viešbučio stilius:
Kambario kampe galima pastatyti kėdę – taip patalpa atrodys didesnė. Taip pat galima patiesti kilimėlį lovos kojūgalyje. Stilingumo suteikia ir lovos galvūgalio lenta.

Shutterstock nuotr.

Dėmesį atkreipiančios detalės:
Kodėl gi atsikėlus, neišvysti gražių detalių? Tai gali būti Jums patinkantis paveikslas ar unikalus užtiesalas ant kėdės arba sofos. Pastatykite sau brangius ir mėgstamus daiktus ant lentynų, jaukumo suteiks keletas knygų, stiklo dirbiniai ir bet kas ryškios spalvos, pavyzdžiui, dekoruota dovanų dėžutė ar juvelyrikos medis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis