Buto Vilniuje remontas: 5 savaitė

Pradėjome antrąjį darbų mėnesį, jau baigėsi penktoji darbų savaitė. Iš esmės, praėjusių dienų rezultatas yra labai trumpai apibūdinamas: buvo tiksliai iki reikiamų taškų išvedžioti elektros laidai apšvietimui, rozetėms, jungikliams bei atidengtos plytos virtuvės zonoje tarp numatomų apatinių ir viršutinių spintelių (aukščiai dar bus koreguojami).

1 dalį rasite ČIA
2 dalį rasite ČIA
3 dalį rasite ČIA
4 dalį rasite ČIA

Tad dabar pats metas supažindinti jus su kontekstu. Pagrindinėje nuotraukoje galite matyti, kaip atrodo namas - mūsų butas pirmame aukšte, tai yra tie keturi langai, kukliai besiglaudžiantys šalia žaliosios zonos. Oficialūs šaltiniai nurodo, kad namas priskiriamas 1860-1914 m. periodui, tačiau nėra įtrauktas į paveldo registrą ir neturi jokių išskirtinių stiliaus požymių. Nieko tokio, savitą stilių sukursime būsto viduje.

Remontas
Remontas
L.Ruokienės nuotr.

O štai senasis buto planas, tiesa, kol kas palieku jūsų fantazijai mūsų numatytus interjero projektavimo sprendimus.
Remontas
Remontas
L.Ruokienės nuotr.
Remontas
Remontas
L.Ruokienės nuotr.
Remontas
Remontas
L.Ruokienės nuotr.

Šią savaitę išsamiau pasidomėjome santechnikos įranga, šiuo metu laukiame keletos kainų pasiūlymų. Galutinai esame apsisprendę dėl vieno netikėto atradimo vonios kambariui - gyvatuko formos ir spalvos. Jis bus raudonas, su zigzago formos kopetėlėmis. 

Remontas
Remontas
L.Ruokienės nuotr.

Jei techniškai tiksliau, kombinuotas - šildomas ir vandeniu, ir elektra - bus patogiau prisiderinti prie sezono ir asmeninių poreikių. Tiesa, šią savaitę nusipirkome ir potinkinės sistemos kabinamo klozeto komplektą (reikėjo tikslių matmenų, kainos pasiūlymas dabar irgi buvo geras, tad nedelsėme).

Tai tiek šiam kartui, o ateinanti savaitė kol kas numatyta irgi labiau popieriniams sprendimams.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis