27 remonto savaitė – namas pateikė nemalonią staigmeną

Laukiantiems - dangus! Taip, truputį užtrukome su praėjusios savaitės apžvalgos įrašu, mat šalia paskutiniųjų apdailos užbaigimo darbų susidūrėm su visai nemaloniomis staigmenomis. Bet gal pradėkime nuo atliktų darbų aptarimo.

Remontas
Remontas
L.Ruokienės nuotr.

Taigi, galiausiai buvo įstatytos durys bei baigtos klijuoti grindjuostės. Jos gi pas mus - nestandartinės ir reikalaujančios šieeeeek tiek daugiau dėmesio nei paprastos plastikinės, kurias gali eiliniu statybiniu peiliuku perpjauti.. .Klijuoti reikia, nes jos būtent taip geriausiai tvirtinasi - tai užtrunka... Kampus susijungimo vietose - šlifuoti, o atsirandančius mikrotarpelius tarp grindjuostės ir sienos - užglaistyti. O dar gi visiškai taisyklingų stačių kampų mūsų bute - mažuma. Žodžiu, buvo daug žaidimo.

Remontas
Remontas
L.Ruokienės nuotr.

Nepamirškim, kad buvo atliktas ir dar vienas nepastebimas darbas - t.y. didžiosios dalies visokio plauko ir kilmės šiukšlių išnešimas, grindų siurbimas nuo didžiųjų dulkių ir pan. Nuotraukoje apačioje matosi ir įdėtas slenkstukas tarp laminato bei plytelių, o gyvai žiūrint abi grindų dangos tiesiog prašosi klausimo rask 10 skirtumų.

Remontas
Remontas
L.Ruokienės nuotr.

Na, bet grįžkim prie staigmenų. Senas namas nebūtų toks unikalus, jei nepateiktų užliejimo galimybės. Dar praėjusį pirmadienį buvom nemaloniai nustebinti atsiradusios visai nedidelės dėmės ant savo naujųjų lubų virtuvės kampe. Atidengus kraštelį, pasimatė, kad varva lyg ir iš seno vamzdžio, kuris yra bendras visam namui... Tačiau tiksli vieta visgi neaiški. Pavarvėjo, tuom ir pasibaigė, dėmė kaip ir išsivalė. Pas kaimynus - jokių atsitikimų. Namą prižiūrinti įmonė labai kažkuo padėt negalėjo, kadangi visąlaik nevarva - suprask, ne avarinė situacija.

Gal problema dėl kaimynų įvadų, o jei norit keisti seną vamzdį - reiks ruošti sąmatas, tartis su kaimynais, remontuoti bendrai... Na, savaitę buvo tylu, ramu ir sausa. Ir štai vėl naujos savaitės pradžia - vėl varva. Jau ir kaimynų santechnikas atėjo, bėdų ieškojo, pylė vandenį visur kur galėjo - niekur nebėga, per mūsų lubas nevarva tuo metu... Taigi, virtuvėje turim neaišku iš kur trykštantį (karts nuo karto) upelį. Virtuvės montuot, kol neaišku kas ir kaip, irgi nesinori, o jau galėtų, galėtų... Tad įkurtuvės vis dar nesuranda savo datos...

TAIP PAT SKAITYKITE:

1 dalį rasite ČIA
2 dalį rasite ČIA
3 dalį rasite ČIA
4 dalį rasite ČIA
5 dalį rasite ČIA
6 dalį rasite ČIA
7 dalį rasite ČIA
8 ir 9 dalis rasite ČIA
10 dalį rasite ČIA
11 dalį rasite ČIA
12 dalį rasite ČIA

13 ir 14 dalis rasite ČIA
16 savaitę rasite ČIA
17 savaitę rasite ČIA
18 savaitę rasite ČIA
19 savaitę rasite ČIA
20 savaitę rasite ČIA

21 savaitės darbai ČIA
22 savaitės darbai ČIA

23 savaitės darbai ČIA
24 savaitės darbai ČIA

25 savaitės darbai ČIA
26 savaitės darbai ČIA

Ar jau turite ManoNamai.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir pirmieji skaitykite portalo naujienas: „iOS“ versija; „Android“ versija Be to, galite sekti visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis