Paskelbta IKEA atidarymo data

Ilgai laukta pirmoji Baltijos šalyse IKEA parduotuvė atveria duris 2013 m. rugpjūčio 14 d., trečiadienį.

Parduotuvės vizija

Žema kaina visada buvo ir bus IKEA vizijos bei verslo idėjos kertiniu akmeniu. Pagrindinė idėja kuriant IKEA gaminius yra ta, kad būtent žema kaina ir jos išlaikymas suteikia galimybę kiekvienam įsigyti dizainerių kurtų, kokybiškų ir funkcionalių baldų bei kitų prekių namams. Nuolat stengiamės viską daryti dar šiek tiek geriau, dar šiek tiek paprasčiau, efektyviau ir visada ekonomiškiau.

26 500 kvadr. metrų namų interjero sprendimų ir įkvepiančių idėjų kupina parduotuvė buvo planuojama ir statoma dvejus pastaruosius metus.

Atlikus išsamius rinkos tyrimus, IKEA Vilnius parduotuvė prisitaikė prie Lietuvos pirkėjo gyvenimo būdo, įpročių ir poreikių. Įgyvendindami savo verslo idėją, siekiame mūsų žinias ir ilgametę patirtį perduoti įkvepiančiais ir sumaniais namų interjero kūrimo sprendimais už daugeliui prieinamą kainą.

Ikea nuotr.

Parduotuvės atstovai teigia, jog apsilankymas parduotuvėje yra ne tik galimybė pasisemti idėjų ir apsipirkti, bet ir smagiai praleisti laiką su visa šeima: čia įrengtas nemokamas vaikų žaidimo kambarys ir mažos žaidimų aikštelės visoje parduotuvėje, mūsų švedišką kilmę atspindinčiame restorane bus galima visiems drauge papietauti.

Kaip rasti IKEA parduotuvę

Parduotuvė yra įsikūrusi pietinėje miesto dalyje, netoli Vilniaus Tarptautinio oro uosto, prie Minsko plento, adresu Žirnių g. 56. Prie parduotuvės pastato įrengta 1 000 vietų nemokama automobilių stovėjimo aikštelė, pasiekti ją bus galima ir viešuoju miesto transportu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis