Trys žingsniai visada švarių namų link

Šiuolaikiniuose namuose grindų priežiūrai nebereikia dešimčių skirtingų šluosčių, daugybės buteliukų įvairiausių plovimo skysčių ir šluotų skirtingais šereliais – idealią švarą gali sukurti vos du „iRobot“ robotai, dirbdami drauge.

Įsigilinkite į savo poreikius


„iRobot“ išsiskiria modelių gausa: robotų specialistai, susipažinę su kiekvieno kliento poreikiais, gali pasiūlyti idealiai jo namams tinkančius siurbiančius ir plaunančius robotus. Dažniausi faktoriai, į kuriuos atsižvelgiama padedant išsirinkti robotą, yra namų plotas, augintiniai ir individualios reikmės – pavyzdžiui, roboto savarankiškumas: „iRobot“ turi net keturis siurblių robotų modelius su automatinėmis nešvarumų surinkimo stotelėmis, kuriose po siurbimo robotai palieka visus nešvarumus, o maišelių talpos pakanka net keletui mėnesių.



„iRobot“ siurbliai robotai
„iRobot“ siurbliai robotai
Organizatorių archyvas



Skirkite laiko susipažinimui su roboto funkcijomis


„iRobot“ kompanija, pirmoji prieš kiek daugiau nei 3 dešimtmečius pristačiusi pasaulį sudrebinusius siurblius robotus, lyderiaujančią poziciją rinkoje išlaiko dėl robotų su tokiomis funkcijomis, kokių neturi jokie kiti robotai. Viena tokių – nešvaresnių grindų vietų atpažinimas: „iRobot“ siurbliai robotai turi jutiklius, aptinkančius nešvarumus. Labiausiai užterštoms namų vietoms jie skiria daugiau dėmesio ir valo tol, kol pasidaro švaru. Be to, „iRobot“ robotai turi patentuotus guminius volelius, aplink kuriuos ne tik neapsivelia augintinių plaukai, bet ir užtikrinamas puikus sąlytis su visų tipų grindimis. Dėmesys atkreiptinas ir į drėgno valymo robotus: visi šios kategorijos „iRobot“ prietaisai yra kvadratinės formos, o tai garantuoja, kad bus kruopščiai išvalytos net ir sunkiausiai prieinamos vietos.



„iRobot“ siurblys robotas
„iRobot“ siurblys robotas
Organizatorių archyvas



Grindų švarą patikėkite gudriausiems


„iRobot“ negalioja taisyklė „arba gražus, arba protingas“: robotai spindi abiejose kategorijose. Prietaisų dizainui kompanija „iRobot“ skiria tiek pat dėmesio, kiek ir funkcionalumui: robotai puikiai dera prie namų interjero, tad tuomet, kai robotas nedirba, tikrai nesinorės jo laikyti spintoje, ir išsiskiria tokiais gebėjimais, kad jau po pirmo valymo darbo kyla klausimas, kodėl apie robotus nebuvo pagalvota anksčiau. Be to, pažangiausieji siurbiantys ir plaunantys robotai gali komunikuoti tarpusavyje: užbaigęs darbą, siurblys robotas išsiunčia signalą plaunančiam, kad jis gali pradėti drėgną valymą. Taigi, tik trys paprasti žingsniai, ir jūs jau mėgaujatės laisvalaikiu be namų tvarkymo!


Įsigykite www.irobot.lt arba „iRobot“ parduotuvėje PC „Ozas“.



Užsakymo nr.: PT_71520

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis