3 priežastys rinktis plisuotas žaliuzes ir nauja audinių kolekcija

Norint sukurti jaukią ir stilingą namų aplinką labai svarbu tinkamai priderinti langų dekorą jūsų namų interjere. Todėl norime atkreipti jūsų dėmesį į vis labiau Lietuvoje populiarėjančias, madingas ir palyginti nebrangias - plisuotas žaliuzes.

„Yra mažiausiai trys svarbios priežastys, kodėl klientams rekomenduoju rinktis plisuotas žaliuzes – tai jų funkcionalumas, galimybė jums patiems spręsti, kiek saulės ar šviesos įsileisti į savo kambarį, ir gausus audinių pasirinkimas“, - pataria DEXTERA dizainerė Ineta Šidlauskienė.


Plisuotos žaliuzės - tobulas funkcionalumas


Plisuotos žaliuzės yra sulankstomo audinio žaliuzės, kurios puošia jūsų langus, paverčia interjerą jaukiu ir, be abejo, suteikia jūsų kambariui reikalingą apsaugą nuo saulės. Plisuotos žaliuzės - universalios savo paprastumu ir pritaikymo galimybėmis:


Plisuotos žaliuzės valdomos tiek iš viršaus į apačią, tiek iš apačios į viršų, tad galima uždengti tiesioginę saulę ir tuo pačiu neprarasti natūralios dienos šviesos.


Plisuotas žaliuzes mielai renkasi pirmų aukštų gyventojai, nes jų valdymas iš apačios į viršų leidžia uždengti langą iki norimo aukščio – taip galite susikurti privatumą nuo pašalinių akių ir kartu mėgautis vaizdu pro langą.

Plisuotos žaliuzės pritaikomos daugeliui nestandartinių langų: ovaliems, arkiniams, trikampiams.


Galima valdyti ne tik rankiniu, bet ir automatiniu būdu (aktualu išmaniuose/moderniuose namuose, turintiems vaikų).


Kūrybiškas sprendimas stoglangiams


Sakoma, kad savo namuose stoglangius įsirengia kūrybiškos asmenybės. Iš tiesų, stoglangiai suteikia kambariui ne tik daugiau šviesos, bet ir žavaus jaukumo. O kur jauku – ten verda gyvenimas! Saulės spinduliais gera mėgautis, kai ilsiesi. O jeigu norisi žiūrėti televizorių arba dirbti prie kompiuterio? Tuomet natūraliai kyla klausimas - kaip pasislėpti nuo tiesioginių saulės spindulių?


Pasviriems stogo langams netinka klasikinės užuolaidos - bet tobulai tiks plisuotos žaliuzės! Tai vienas praktiškiausių iš mums žinomų saulės kontrolės sistemų stogo langams. Su plisuotomis žaliuzėmis galėsite įsileisti saulės kiek norite, o platus audinių spalvų pasirinkimas leis išreikšti ir jūsų kūrybišką gyvenimo būdą. Nebijokite paryškinti kambario pasirinkdami pavyzdžiui koralinę plisuotų žaliuzių audinio spalvą. Kad ir kokie būtų jūsų reikalavimai, DEXTERA audinių kolekcijose būtinai rasite ką nors nuostabaus (ne)mažiems jūsų kambario interjero pokyčiams.



Plisuotos žaliuzės
Plisuotos žaliuzės
„Dextera“ nuotraukos



Matoma-nematoma


Ieškodami tamsinimo arba saulės atspindėjimo galimybių, DEXTERA klientai pamėgo audinius su įvairaus šviesos pralaidumo lygiais. Gera žinia ta, kad dabar jūsų kambariui pritaikytą šešėlį galite kontroliuoti ir su plisuotomis žaliuzėmis. Šis asortimento papildymas atspindi DEXTERA filosofiją - „Įsileisk saulės kiek nori!“ Taigi nuo šiol galite rinktis plisuotų žaliuzių audinius su įvairaus šviesos pralaidumo lygiais ir jūs patys sprendžiate, kiek saulės ar šviesos įsileisti į savo kambarį.


Jeigu jūsų kambario langai yra orientuoti į pietų pusę, kur saulė ypatingai intensyvi, rekomenduojame rinktis patalpą tamsinantį audinį, dengtą aliuminiu ir šviesą atspindinčiomis medžiagomis, kuris pašalina šilumos spinduliavimo jėgą arba audinį su skvarbia danga, pasižyminčia dideliu šviesos atspindžio lygiu. Palyginti su tradiciniu interjero šešėliavimu, plisuotos žaliuzės jums leis sukurti bet kokio aukščio šešėliavimo juostą nuleidžiant jas iš viršaus žemyn arba pakeliant iš apačios į viršų.


Tiems, kurie nebijo saulės, tačiau mėgsta pamiegoti ir dieną, nuo šiol galime pasiūlyti ir plisuotas žaliuzes su šviesai nepralaidžiais blackout audiniais.


Registruokitės nemokamam matavimui - atvyksime, pamatuosime ir padėsime išsirinkti labiausiai tinkantį audinį.


Plisuotos žaliuzės - modernus langų aksesuaras


Mėgstate žaisti spalvomis? DEXTERA asortimente rasite plisuotas žaliuzes, kurios turi skirtingų spalvų puses, leidžiančias keisti interjerą pagal jūsų nuotaiką. Tradicinėje koncepcijoje interjero šešėliai atlieka šešėliavimo funkciją, tuo tarpu netradicinėje koncepcijoje jie yra modernus langų aksesuaras ir puošia interjerą. Tai pripažintas elegancijos ir paprastumo derinys! Platus spalvų, raštų ir medžiagų su įvairiais šviesos prasiskverbimo laipsniais kiekis bei pritaikomumo galimybės leidžia atsiskleisti mūsų skoniui ir pasirinkimams.  



Plisuotos žaliuzės
Plisuotos žaliuzės
„Dextera“ nuotraukos



Jei nespėjate sekti mados tendencijas, galime jus nuraminti. Galite būti tikri, kad ir 2020 metais vis dar išlieka tas pats tikrumo ir grynumo poreikis visame kame, taip pat ir interjere. Detalės ir aksesuarai kuriami remiantis gamtos motyvais, ar tiesiog net paimti tiesiai iš gamtos ir čia pat pritaikyti. Dizaine vyrauja tikras medis, stiklas, metalas, išgrynintos formos, paprastumas bei funkcionalumas.


Mėgstantiems amžinai madinga išliekančią klasiką, galime pasiūlyti švelnių pastelinių tonų visus žemiškus atspalvius, nuo intensyvios žemės riešutų sviesto bei karališkos kaštonų spalvos iki visų baltų - pieno, vanilės, kreidos, lelijos baltumo, dramblio kaulo atspalvių. Šie atspalviai patiks ir Dakaro ralio gerbėjams, primindami smėlynus, dykumą.  



Plisuotos žaliuzės
Plisuotos žaliuzės
„Dextera“ nuotraukos



Plisuotos žaliuzės
Plisuotos žaliuzės
„Dextera“ nuotraukos



Jau kurį laiką mūsų interjeruose dominavusi labai populiari pilka spalva vis dar išlieka madinga. Akivaizdu, kad visi pilki ramybės atspalviai labai artimi ne tik skandinavų, bet ir lietuvių skoniui. Be to – pilka spalva labai lengvai pritaikoma. Džiaugiamės jūsų pasirinkimu ir naują plisuotų žaliuzių kolekciją papildėme visų pilkšvų atspalvių tonų audiniais.



Plisuotos žaliuzės
Plisuotos žaliuzės
„Dextera“ nuotraukos



Pudros atspalvis tiks švelnių tonų miegamajame, kuriame norisi kažkokios atšviežinančios, bet ramios spalvos. Juk visos pastelinės spalvos ir yra būtent tokios - raminančios!  



Plisuotos žaliuzės
Plisuotos žaliuzės
„Dextera“ nuotraukos



Kodėl verta rinktis plisuotas žaliuzes iš DEXTERA?


  • Per 24 veiklos metus DEXTERA yra pagaminusi virš 2 mln. žaliuzių. Patyrę specialistai nemokamai atvažiuoja į namus, pamatuoja ir padeda išsirinkti labiausiai tinkantį sprendimą.


  • DEXTERA dirba tik su patikimais audinių tiekėjais.


  • Dauguma audinių plisuotoms žaliuzėms yra pagaminti Vokietijoje ir sertifikuoti Oeko-tex.


  • Visi plisuotų žaliuzių audiniai sudėtyje neturi itin populiaraus plastiko polivinilchlorido (PVC), todėl yra saugūs jūsų sveikatai ir aplinkai. 


  • Audiniai su tefloniniu padengimu plačiai pritaikomi virtuvėje, nes danga neleidžia įsigerti nešvarumams.


  • DEXTERA plisuotos žaliuzės – tai švarus, preciziškas, tvarus dizainas. O kartu madingas ir palyginti nebrangus pasirinkimas.


Kurti namų grožį – labai gera. Todėl DEXTERA kviečia pasinaudoti čia teikiama nemokama dizainerės pagalba ir kurti namų jaukumą kartu. Džiaukimės ir dalinkimės naujuose metuose viskuo, kas gera!


DEXTERA konsultantai dirba visoje Lietuvoje, todėl drąsiai galite registruotis nemokamam matavimui. Atvažiuosime, išmatuosime, patarsime. Taip pat labai kviečiame užsukti ir į DEXTERA salonus Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Mažeikiuose, Jonavoje, Utenoje, Elektrėnuose, Telšiuose, Plungėje bei išsirinkti jums patinkančius ir jūsų namams tinkančius audinius.



Užsakymo nr.: PT_61859

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis