5 kambariniai augalai, kurie siurbia energiją

(4)

Augalai su kaupu atiduoda mums tą rūpestį, kuriuo mes kasdien juos apdovanojame. Augalai valo orą ir sugeria neigiamą energiją, kuri susikaupia patalpose per dieną. Vis dėlto yra namuose auginamų augalų, siurbiančių žmonių energiją, sąrašas.

Augalai vampyrai


1. Gebenė


Kaip ir kiti vijokliniai augalai, gebenė pritraukia į namus įvairias ligas, sukelia barnius. Šio augalo nerekomenduojama auginti net biure. Gebenės energija vyriška, tad ji praktiškai išstumia vyrus iš namų, kuriame auga.


2. Monstera


Saugokitės šio augalo! Jokiu būdu nelaikykite monsteros miegamajame ar vaikų kambaryje. Jei namuose yra vaikų ar vyresnio amžiaus žmonių, šis augalas aktyviai siurbs jų energiją. Namuose monsteros geriau neauginti.


Shutterstock


3. Difenbachija


Visiškai netinka auginti mažoje erdvėje. Neatsirinkdama sugeria visą energiją – ir gerą, ir blogą. Šis augalas naudingas didelėje erdvėje, nes puikiai valo orą.


4. Begonija


Augalas-vampyras, bet naudingas vampyras. Jei jus ėmė varginti dažnai užsukantys svečiai, pastatykite vieną ar du vazonus su šiuo elegantišku augalu ant pietinės palangės. Begonija sugers visą energiją – ir teigiamą, ir neigiamą, o po kiek laiko grąžins jums teigiamą.


5. Orchidėja


Taip, teisingai! Tokios populiarios ir visų mylimos orchidėjos sugeria visą namų gyventojų energiją. Ypač šie augalai pavojingi silpnavaliams, neryžtingiems žmonėms. Stipriausiai orchidėja veikia naktį ir saulei tekant.


Shutterstock


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis