Lapkritį žurnale „Mano namai“ kuriame jaukią ir patogią erdvę

Namuose jauku yra tada, kai patogu. O įdomiausia, kad tai visai nepriklauso, ar gyvename didžiuliame name su erdviu kiemu, ar daugiabučio butuke su vienu miegamuoju.

Apie tokius standartinius butus žurnale galėsite paskaityti šį mėnesį – kaip juos paversti patogiais ir jaukiais namais, sužinosite šio mėnesio žurnalo „Mano namai“ puslapiuose. Mes suradome tris naujos statybos butus, kuriuos siejo vienas panašus dalykas – nepatogus erdvių zonavimas.


Žurnalo viršelis
Žurnalo viršelis
MANO NAMAI



Pamatysite, kaip skirtingai trys interjero dizainerių komandos sprendė šią problemą. Austrijoje gyvenanti dizainerė Neringa 44 m2 bute pastatė daugiafunkcį kubą, kurio viduje įrengė talpias spintas, o ant viršaus – miegamąjį.


Kitą panašaus planavimo butą projektavusi „Susumi“ dizainerių komanda, saugodama erdvės ir šviesos pojūtį, miegamojo visiškai neizoliavo nuo bendrosios erdvės, tačiau suformavo stiklinį bloką. O dizainerė Laura Giržadė miegamąjį įrengė atskiroje patalpoje greta svetainės, o sienoje suformavo apskritą langą, primenantį iliuminatorių.



Interjero idėjos
Interjero idėjos
MANO NAMAI



Taip pat spalio mėnesį žurnale „Mano namai“ skaitykite:


Miegamasis: praktiški patarimai


Kad jau pradėjome apie miegamuosius – šiame numeryje apie juos rasite dar daugiau. Pasiūlysime praktiškų patarimų, kurie padės šiame kambaryje išsaugoti tvarkos pojūtį, o daiktams – rasti ir turėti savo vietą. Juk taip patogiau. O kad būtų gražiau – trys skirtingi miegamųjų su originaliai dekoruota siena prie lovos fragmentai.



MANO NAMAI
MANO NAMAI
Shutterstock nuotr.



15 apšvietimo idėjų


Vis labiau tamsėjančiais vakarais jaukumą kuria ir tinkamas tam tikrų zonų apšvietimas, todėl paieškojome ir jums siūlome net penkiolika apšvietimo idėjų – gal kažką tinkamo išrinksite ir savo namams. O gal vieną darganotą lapkričio popietę pamėginsite virtuvėje sukonstruoti lentyną iš kopėčių. Taip įdomiau. Ir patogiau. Ir jaukiau.



Apšvietimo idėjos
Apšvietimo idėjos
MANO NAMAI



Primename, kad prenumeratorius žurnalas pasiekia pirmiausiai!


? Apie specialią šio mėnesio prenumeratos akciją daugiau sužinosite čia ?

https://prenumerata.gmzurnalai.lt/index.php?mod=pasiulymai&ik=mn&pasiulymas=858&ak=9WJZtD6esm ?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis