Nestandartinė buto erdvė, kurioje subtiliai žaidžiama industrine stilistika

Nelygios lubos bei kreivos sienos, perkant naują būstą, tikrai nėra privalumai, kurie sužavėtų būsimą pirkėją. Visgi šis butas mansardoje yra pavyzdys, kaip tokie erdvės minusai gali virsti išskirtinėmis jo detalėmis.

Buto unikalumui išryškinti buvo parinktas industrinės stilistikos prieskonis, kuris šioje erdvėje atsiskleidžia itin subtiliai. Tikriausiai vienas ryškiausių šio stiliaus elementų, kuris vientisai yra naudojamas visame būste, – raudonų plytų sienos.


Raudonos plytos interjere yra labai vertinamos, nes jos erdvei suteikia ne tik išskirtinio tekstūriškumo, bet ir vizualinės šilumos.


Kita ypatinga šio būsto detalė, kuri palaiko vientisumo jausmą erdvėje, yra medinėmis lentutėmis dengtos lubos. Tokį sprendimą galima laikyti itin tendencingu, nes interjero specialistai spėja, jog 2019 metais akcentinės lubos bus itin madingos.



Kalbant apie šio būsto išskirtinumą, negalima nepaminėti pagal užsakymą pagamintų plieninių durų, kurios dera su industrine erdvės atmosfera. Taip pat prie šios atmosferos kūrimo prisideda ir išskirtinio dizaino metaliniai šviestuvai.


Jaukumo interjerui suteikia tekstūriški, minkšti baldai bei audiniai. Pavyzdžiui, miegamajame po lova buvo patiestas rudos spalvos odinis kilimas. Pagal užsakymą buvo pagamintos ir pakabintos užuolaidos, kurias prilaiko odiniai diržai.


Svetainėje itin jaukiai atrodo poilsiui skirta zona su minkštais sėdimaisiais baldais. Kitoje kambario pusėje buvo suprojektuotas funkcionali knygų lentyna ir darbo zona. Papildomo charakterio erdvei suteikia paveikslai ir riedlentės pakabintos ant sienos.

 

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis