7 interjero dizaino tendencijos, kurias verta išbandyti 2019 metais

(1)

Posakį „nauji metai – naujas tu!“ galima pritaikyti kalbant ne tik apie asmeninius pokyčius, bet ir apie interjero dizainą. Juk kiekvieną naują sezoną mus džiugina šviežutėlės dekoro tendencijos, iš kurių bent vieną visada smagu išbandyti nuosavuose namuose. Šį kartą parinkome kelias interjero dizaino tendencijas, kurias verta įsileisti į savo namus 2019 metais.

Maksimalizmas. Paskutiniu metu vis daugiau žmonių tolsta nuo minimalistinio interjero dizaino estetikos ir su ja susijusios neutralių spalvų paletės. Spėjama, kad 2019 metais maksimalizmas užkariaus daugumos interjero dizaino entuziastų širdis.


Shutterstock


Tai reiškia, kad interjeruose matysim vis daugiau ryškių, netradicinių spalvų, kurios pasižymi unikaliu charakteriu.


Shutterstock


„Terrazzo“ grįžimas į madą. „Terrazzo“ – žaismingai atrodantis marmuro gabalėlių ir cemento kompozitas, kuris buvo be galo populiarus 80-taisiais. Ši medžiaga spėjo ryškiai sužibėti jau ir šiais metais, tačiau 2019 metais ji turėtų sužavėti dar daugiau namų savininkų.


Shutterstock


Sodri žalia spalva. Kalbant apie interjero tendencijas, visada itin aktualios yra spalvos. Viena iš spalvų, kurią 2019 metais vis dažniau matysime interjero dizaino leidiniuose – sodriai žalia spalva. Būtent šis žalios spalvos atspalvis pasižymi paslaptinga ir viliojančia aura.


Shutterstock


Apvalių formų baldai. Dar vienas ryškus sugrįžimas iš praeities 2019 metais laukia baldų pasaulyje. Spėjama, kad apvalaini baldai, kurie ypatingai populiarūs buvo 60-taisiais, su trenksmu grįš į interjero tendencijų TOP’ą artėjantį sezoną.


Shutterstock


Akcentinės lubos. Kiek netikėta, tačiau labai žavi 2019 metų tendencija – akcentinės lubos. Kuriant interjerą, lubos dažnai yra šiek tiek užmirštamos (t.y. jos tiesiog nudažomos baltai). Tačiau artėjančiais metais siūloma į jas pažiūrėti kūrybiškai – juk jas galima nudažyti netikėta spalva, apkalti lentelėmis, nuklijuoti išskirtinio dizaino tapetais ir t.t.


Shutterstock


Bohemiškas interjero stilius. Interjero specialistai mano, kad artėjančiais metais vis daugiau žmonių bandys sukurti kuo unikalesnį savo namų veidą. Kadangi bohemiškas interjero stilius pasižymi originalumu ir žaismingumu, spėjama, kad jis taps populiariu pasirinkimu. 


Shutterstock


Ekologiškumas. Stiprėjant gamtos apsaugos judėjimui, interjero dizaino elementų gamintojai bando nuosekliai prie jo prisidėti. 2019 metais vis daugiau gamintojų siūlys produkciją, kuri yra lengvai perdirbama arba yra pagaminta iš perdirbtų medžiagų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis