Pasipuošęs studijos tipo butas, kuriame sukurtas kalėdinės idilės jausmas

Šis būstas – tarytum paveikslėlis ant kalėdinės atvirutės, kuris įamžina gražiausių metų švenčių laukimo nuotaiką. Puošiant jį buvo atmesti bet kokie „mažiau yra daugiau“ dekoravimo principai. Būsto savininkai drąsiai įsileido švenčių spindesį į savo namus.

Dekoruojant buto erdvę šventiškais papuošimas, nebuvo užmirštas nei vienas namų kampelis, o rezultatas – išties nuostabus. Nors patalpa nėra didelė, laikantis dviejų spalvų paletės (žalios ir raudonos derinio), jos pavyko neperkrauti. Tad kaip būsto savininkams tai pavyko?


Svetainės erdvė. Net ir itin nedidelė svetainės zona buvo gausiai papuošta. Ant sofos buvo numestos kelios kalėdinės pagalvėlės bei gražiai supakuotos dovanėlės. Kavos staliukas papuoštas padėkliuku su žaliomis šakelėmis.


Valgomasis. Šiame būste itin įspūdingai atrodo valgomojo stalo dekoras. Stalo centre buvo pastatytas masyvus šventinis vainikas, o jo centre sustatytos žvakės. Kiekviena lėkštutė buvo papuošta eglutės šakele bei cinamono lazdele.


Miegamojo zona. Miegamojo erdvėje šventinė nuotaika buvo pradėta kurti nuo lovos. Ant jos atsirado keletas kalėdiškų pagalvėlių bei megztas pledas lovos kojūgalyje. Žaismingumo ir nostalgija pripildyto jausmo šiai kompozicijai pridėjo kumštinės pirštinės pakabintos ant lovos galvūgalio. Šios zonos dekoravimo darbus užbaigė gyvų eglės šakelių vainikas virš lovos.


Prie medinės komodos, kambario kampe, sau vietą atrado nedidelė eglutė, o po ja – dovanėlės. Ant sienos buvo pakabintas originalus Advento kalendorius.





Skaitymo kampelis. Ant palangės įrengta jauki skaitymo zona taip pat buvo papuošta. Ant jos atsirado keletas žalios spalvos veliūrinių pagalvėlių. Kalėdinį aromatą šioje zonoje buvo nuspręsta paskleisti surištomis gyvomis eglutės šakomis, pakabintomis ant medinės žaliuzės.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis